v.a. € 825
Reisduur 8 dagen
Blue Cruise met een +

Overzicht

Spectaculaire zeilregatta Concerten en evenementen Mee op wedstrijdschip Echte teamspirit

Spannende zeilregatta

De Bodrum Cup is een evenement voor klassieke zeilschepen. In deze regatta zeilen rond de 100 schepen 5 wedstrijdetappes verdeeld over 5 dagen. Onze schepen hebben al veel prijzen gewonnen. De kapiteins en hun bemanning zijn zeer goede zeilers! Het is een spectaculair gezicht om de schepen tijdens de race te zien. En al helemaal is het spectaculair om daar zelf aan deel te nemen. Als gast aan boord kunt u deze race meemaken, en ook genieten van de optredens en activiteiten die ‘s avonds worden georganiseerd. Zeilervaring is niet nodig, maar wel een sportieve instelling. Een unieke belevenis!

Verzorging aan boord

Verblijf aan boord van een schip in een hut met eigen badkamer. De bedden zijn opgemaakt en er zijn handdoeken voor gebruik in de badkamer. De verzorging is beperkt all-inclusive: Ontbijt, eenvoudige lunch en diner (3x), water, koffie, thee, frisdrank, wijn of bier. Houdt u er rekening mee dat onze schepen in de wedstrijd meedoen voor de prijzen in het klassement. Er is minder comfort en service aan boord dan op de normale zeilcruiseweken. De mogelijkheden om te zwemmen of zonnen zijn beperkt.

Programma

Vijf wedstrijdetappes
De Bodrum Cup is een zeilregatta die wordt gevaren in vijf dagetappes. Op maandag is de opening en wedstrijdbriefing. De eerste etappe is op dinsdag, de laatste op zaterdag. Het programma en de vaarroutes worden in september bekend gemaakt. De prijsuitreiking en een feestavond zijn op zaterdagavond. Op zondag na het ontbijt gaat u van boord. Meer informatie over de Bodrum Cup leest u op Bodrumcup.com.
Extra: aankomst zaterdag mogelijk
Deze reis is van zondag tot zondag. Het is mogelijk om al op zaterdag (vanaf 15.00 uur) aan boord te gaan. U heeft dan een diner, extra overnachting en op zondag de mogelijkheid om mee te doen met de zeiltraining. De kosten zijn € 85,- per persoon. U kunt dit bijboeken in de stap Extra.
Retourvlucht boeken
Bij deze reis is de vlucht naar Bodrum niet inbegrepen. Neem contact met ons op voor advies over de beste vluchtmogelijkheden. Wij kunnen hotels voor en na de regatta en de transfers van het vliegveld en terug voor u verzorgen. De prijs is op aanvraag.

Accommodaties

Kugu 1

Kugu 1 is een sfeervol 12-persoonsschip van het type ‘gulet’. Kugu (spreek uit Koehoe) betekent zwaan. Dit schip is met 24 meter het kleinste schip in de vloot, maar beschikt wel over zes comfortabele tweepersoonshutten, allemaal met eigen badkamer. De Kugu 1 heeft een knus achterdek, een ruime salon met twee zitjes en een groot zonnedek met ligbedden voor alle passagiers. Kugu 1 heeft een generator, airconditioning, een ijsmachine en WiFi aan boord. Het schip heeft een warme authentieke sfeer, iedereen die aan boord stapt voelt zich direct thuis op de Kugu 1.

Fotoalbum

Vanaf 825 euro

Prijzen

In reissom inbegrepen

Verblijf aan boord
Ontbijt, eenvoudige lunch, diner (3x) water, koffie, thee, frisdrank, wijn en bier
Deelname aan zeilregatta met toegang tot alle avondconcerten en evenementen
Teamfleece BodrumCup

Bijkomende kosten

4x diner in restaurant
Retourvlucht Bodrum en eventueel ruimbagage vlucht
Transfers vliegveld-boot v.v. Kan op aanvraag worden verzorgd.
Tip voor de bemanning