v.a. 0
Reisduur 8 dagen
Blue Cruise met een +

Overzicht

Spectaculaire zeilregatta Extra concert en activiteiten Mee op wedstrijdschip Echte teamspirit

Spannende zeilregatta

De Bodrum Cup is een evenement voor klassieke zeilschepen. In deze regatta zeilen rond de 100 schepen 5 wedstrijdetappes verdeeld over 5 dagen. Onze kapiteins en bemanning zijn zeer goede zeilers en vallen regelmatig in de prijzen! Het is een spectaculair gezicht om de schepen tijdens de race te zien. Als gast aan boord kunt u deze race meemaken. Zeilervaring is niet nodig, maar wel een sportieve instelling. Een unieke belevenis!

Verzorging aan boord

Verblijf aan boord van een schip in een hut met eigen badkamer. De bedden zijn opgemaakt en er zijn handdoeken voor gebruik in de badkamer. Bij deze reis zijn inbegrepen: ontbijt, eenvoudige lunch en 4x diner, water, koffie, thee, frisdranken en wijn en bier. Dit is een actieve reis! Er is minder comfort aan boord dan op de normale zeilcruiseweken.

Programma

Vijf wedstrijdetappes
De Bodrum Cup is een zeilregatta die wordt gevaren in vijf dagetappes. Op maandag is de opening en wedstrijdbriefing. De eerste etappe is op dinsdag, de laatste op zaterdag. De vaarroutes worden in september bekend gemaakt. De prijsuitreiking en een feestavond zijn op zaterdagavond. Op zondag na het ontbijt gaat u van boord. Meer informatie over de Bodrum Cup leest u op Bodrumcup.com.
Extra: aankomst zaterdag mogelijk
Deze reis is van zondag tot zondag. Het is mogelijk om op zaterdag (vanaf 15.00 uur) aan te komen. U kunt dit bijboeken in de stap Extra.
Retourvlucht boeken
U boekt zelf de vluchten. Neem contact met ons op voor advies. Wij kunnen hotels voor en na de regatta en de transfers van het vliegveld en terug voor u verzorgen. De prijs is op aanvraag.

Accommodaties

Kugu 1

Kugu 1 is een sfeervol 12-persoonsschip van het type ‘gulet’. Kugu (spreek uit Koehoe) betekent zwaan. Dit schip is met 24 meter het kleinste schip in de vloot, maar beschikt wel over zes comfortabele tweepersoonshutten, allemaal met eigen badkamer. De Kugu 1 heeft een knus achterdek, een ruime salon met twee zitjes en een groot zonnedek met ligbedden voor alle passagiers. Kugu 1 heeft een generator, airconditioning, een ijsmachine en WiFi aan boord. Het schip heeft een warme authentieke sfeer, iedereen die aan boord stapt voelt zich direct thuis op de Kugu 1.

Fotoalbum

Vanaf 0 euro

Prijzen

In reissom inbegrepen

Verblijf aan boord
Ontbijt, eenvoudige lunch, diner (4x) water, koffie, thee, frisdrank, wijn en bier
Deelname aan zeilregatta met toegang tot alle concerten en evenementen
BodrumCup teamfleece.

Bijkomende kosten

CO2-compensatie vlucht 10,- per persoon
3x diner in restaurant
Retourvlucht Bodrum en eventueel ruimbagage vlucht
Transfers vliegveld-boot v.v. op aanvraag
Tip voor de bemanning