v.a. 0
Reisduur 8 dagen
Blue Cruise met een +

Overzicht

Spectaculaire zeilregatta Extra concert en activiteiten Mee op wedstrijdschip Echte teamspirit

Spannende zeilregatta

De Bodrum Cup is een evenement voor klassieke zeilschepen. In deze regatta zeilen rond de 80 schepen 5 wedstrijdetappes verdeeld over 5 dagen. Onze kapiteins en bemanning zijn zeer goede zeilers en vallen regelmatig in de prijzen! Het is een spectaculair gezicht om de schepen tijdens de race te zien. Als gast kunt u deze race meemaken. Zeilervaring is niet nodig, maar wel een sportieve instelling. Een unieke belevenis! REIS 2024 IS VOL. WIJ KUNNEN U WEL OP DE RESERVELIJST PLAATSEN.

Verzorging aan boord

U verblijft aan boord van een wedstrijdschip. Verblijf is in een hut met eigen badkamer. De bedden zijn opgemaakt en er zijn handdoeken voor gebruik in de badkamer. Bij deze reis zijn inbegrepen: ontbijt, eenvoudige lunch en 4x diner, water, koffie, thee, frisdranken en wijn en bier (niet onbeperkt).

Programma

Vijf wedstrijdetappes
De Bodrum Cup is een zeilregatta die wordt gevaren in vijf dagetappes. Op maandag is de opening en wedstrijdbriefing. De eerste etappe is op dinsdag, de laatste op zaterdag. De vaarroutes worden in september bekend gemaakt. De prijsuitreiking en een feestavond zijn op zaterdagavond. Op zondag na het ontbijt gaat u van boord. Meer informatie over de Bodrum Cup leest u op Bodrumcup.com.
Een dag extra aan boord
Deze reis is van zondag tot zondag. Het is mogelijk om een dag all-inclusive extra te boeken (90,- p.p.) en op zaterdagmiddag aan boord te gaan. Op zondag neemt u dan deel aan de trainingstrip. U kunt dit noteren in het veld opmerkingen als u dit wilt.
Retourvlucht boeken
Voor deze reis heeft MAVI Travel geen retourvluchten beschikbaar. Wij kunnen u wel adviseren over de mogelijkheden van zelf te boeken vluchten. Transfers van het vliegveld en terug kunnen wij voor u verzorgen. De prijs is op aanvraag.

Accommodaties

Kugu 1

Kugu 1 is een sfeervol 12-persoonsschip van het type ‘gulet’. Kugu (spreek uit Koehoe) betekent zwaan. Dit schip is met 24 meter het kleinste schip in de vloot, maar beschikt wel over zes comfortabele tweepersoonshutten, allemaal met eigen badkamer. De Kugu 1 heeft een knus achterdek, een ruime salon en een groot zonnedek met ligbedden voor alle passagiers. Kugu 1 heeft een generator, airconditioning, een ijsmachine en WiFi aan boord. Het schip heeft een warme authentieke sfeer, iedereen die aan boord stapt voelt zich direct thuis op de Kugu 1.

Fotoalbum

Vanaf 0 euro

Prijzen

In reissom inbegrepen

Verblijf aan boord
Ontbijt, eenvoudige lunch, diner (4x) water, koffie, thee, frisdrank, wijn en bier
Deelname aan zeilregatta met toegang tot concerten en evenementen
BodrumCup teamfleece.

Bijkomende kosten

3x diner in restaurant
Retourvlucht Bodrum en eventueel ruimbagage vlucht
Transfers vliegveld-boot v.v. op aanvraag
CO2-compensatie vlucht 10,- per persoon
Tip voor de bemanning