v.a. 0
Reisduur 8 dagen
Blue Cruise met een +

Overzicht

Spectaculaire zeilregatta Extra concert en activiteiten Mee op wedstrijdschip Echte teamspirit

Spannende zeilregatta

De Bodrum Cup is een evenement voor klassieke zeilschepen. In deze regatta zeilen rond de 80 schepen 5 wedstrijdetappes verdeeld over 5 dagen. Onze kapiteins en bemanning zijn zeer goede zeilers en vallen regelmatig in de prijzen! Het is een spectaculair gezicht om de schepen tijdens de race te zien. Als gast kunt u deze race meemaken. Zeilervaring is niet nodig, maar wel een sportieve instelling. Een unieke belevenis!

Verzorging aan boord

Een van onze schepen is gereserveerd voor gasten. Overnachtingen, ontbijt en diners zijn op dit schip (Grande Lale). Overdag kunt u mee aan boord van het wedstrijdschip Grandi. Verblijf is in een hut met eigen badkamer. De bedden zijn opgemaakt en er zijn handdoeken voor gebruik in de badkamer. Bij deze reis zijn inbegrepen: ontbijt, eenvoudige lunch en 4x diner, water, koffie, thee, frisdranken en wijn en bier (niet onbeperkt).

Programma

Vijf wedstrijdetappes
De Bodrum Cup is een zeilregatta die wordt gevaren in vijf dagetappes. Op maandag is de opening en wedstrijdbriefing. De eerste etappe is op dinsdag, de laatste op zaterdag. De vaarroutes worden in september bekend gemaakt. De prijsuitreiking en een feestavond zijn op zaterdagavond. Op zondag na het ontbijt gaat u van boord. Meer informatie over de Bodrum Cup leest u op Bodrumcup.com.
Verlenging met zeilcruise
Deze reis is van zondag tot zondag. Het is mogelijk om aan het einde over te stappen op een gewone zeilcruiseweek. Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en prijs.
Retourvlucht boeken
Voor deze reis heeft MAVI Travel alleen retourvluchten beschikbaar van zondag-zondag. Neem contact met ons op voor advies voor zelf te boeken vluchten als u andere reisdagen wilt. Transfers van het vliegveld en terug kunnen wij voor u verzorgen. De prijs is op aanvraag.

Accommodaties

Grande Lale

Grande Lale (=Tulp) is ons premium de luxe schip voor groepen tot 12 personen. Het is een gulet van het type ketch. Bij dit type heeft u onder het achterdek twee prachtige hutten met extra zeezicht. Er zijn 3 hutten met een tweepersoonsbed en 3 hutten met 2 eenpersoonsbedden. De hutten zijn ruim met extra grote bedden, kledingkast en badkamer en suite (toilet, wastafel en douchecabine). Dit schip heeft op het achterdek maar liefst 2 loungeplekken en een grote eettafel waar de hele groep omheen past. Op het voordek liggen heerlijke zonnebedden. Op de boeg is nog een zit-/ligplek met het mooiste uitzicht. Het schip is van alle gemakken voorzien zoals airconditioning, ijsmachine, 2 generatoren, koudwatertap, Wifi en audio en TV.

Grandi

Grandi is -zoals de naam al zegt- een stoer en ruim schip. Dit 26 meter lange schip heeft een capaciteit van 12 personen die gebruik kunnen maken van zes tweepersoonshutten. Alle hutten hebben een eigen badkamer. De hutten hebben een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed. Op het achterdek, het voordek en op de voorplecht zijn heerlijke zit- en ligplekken. Natuurlijk is er ook binnen genoeg leefruimte. Het schip is van alle gemakken voorzien zoals een airconditioning, ijsmachine, generator en WiFi. De Grandi is meervoudig winnaar van de Bodrum Cup zeilregatta en is befaamd in de wijde omtrek van thuishaven Bodrum.

Fotoalbum

Vanaf 0 euro

Prijzen

In reissom inbegrepen

Verblijf aan boord
Ontbijt, eenvoudige lunch, diner (4x) water, koffie, thee, frisdrank, wijn en bier
Deelname aan zeilregatta met toegang tot alle concerten en evenementen
BodrumCup teamfleece.

Bijkomende kosten

CO2-compensatie vlucht 10,- per persoon
3x diner in restaurant
Retourvlucht Bodrum en eventueel ruimbagage vlucht
Transfers vliegveld-boot v.v. op aanvraag
Tip voor de bemanning