v.a. € 1200
Reisduur 8 dagen
Blue Cruise met een +
U bevindt zich hier: Home/Turkije/Bodrum Cup zeilregatta

Overzicht

Spectaculaire zeilregatta Concerten en evenementen Mee op wedstrijdschip Echte teamspirit

Spannende zeilregatta

De Bodrum Cup is een evenement voor klassieke zeilschepen. In deze regatta zeilen rond de 100 schepen 5 wedstrijdetappes verdeeld over 5 dagen. Onze schepen hebben al veel prijzen gewonnen. De kapiteins en hun bemanning zijn zeer goede zeilers! Het is een spectaculair gezicht om de schepen tijdens de race te zien. En al helemaal is het spectaculair om daar zelf aan deel te nemen. Als gast kunt u de race meemaken, en ook genieten van de optredens en activiteiten die ‘s avonds worden georganiseerd. Zeilervaring is niet nodig, maar wel een sportieve instelling. Een unieke belevenis!

Verzorging aan boord

Verblijf aan boord van een schip in een hut met eigen badkamer. De bedden zijn opgemaakt en er zijn handdoeken voor gebruik in de badkamer. De verzorging is all-inclusive: Ontbijt, lunch en diner (4x), water, koffie, thee, frisdrank, wijn of bier). Houdt u er rekening mee dat de schepen voor deze wedstrijd worden aangepast en het comfort en de service aan boord minder uitgebreid zijn dan op de normale zeilcruiseweken.

Programma

Vijf wedstrijdetappes
De Bodrum Cup wordt gevaren in vijf dagetappes. De eerste etappe is op dinsdag, de laatste op zaterdag. De vaarroutes van de vijf etappes worden in september bekend.

Accommodaties

Kugu 1

Kugu 1 is een sfeervol 12-persoonsschip van het type ‘gulet’. Kugu (spreek uit Koehoe) betekent zwaan. Dit schip is met 24 meter het kleinste schip in de vloot, maar beschikt wel over zes comfortabele tweepersoonshutten, allemaal met eigen badkamer. De Kugu 1 heeft een knus achterdek, een ruime salon met twee zitjes en een groot zonnedek met ligbedden voor alle passagiers. Kugu 1 heeft een generator, airconditioning, een ijsmachine en WiFi aan boord. Het schip heeft een warme authentieke sfeer, iedereen die aan boord stapt voelt zich direct thuis op de Kugu 1.

Grandi

Grandi is -zoals de naam al zegt- een stoer en ruim schip. Dit 26 meter lange schip heeft een capaciteit van 12 personen die gebruik kunnen maken van zes tweepersoonshutten. Alle hutten hebben een eigen badkamer. De hutten hebben een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed. Op het achterdek, het voordek en op de voorplecht zijn heerlijke zit- en ligplekken. Natuurlijk is er ook binnen genoeg leefruimte. Het schip is van alle gemakken voorzien zoals een airconditioning, ijsmachine, generator en WiFi. De Grandi is meervoudig winnaar van de Bodrum Cup zeilregatta en is befaamd in de wijde omtrek van thuishaven Bodrum.

Fotoalbum

Vanaf 1200 euro

Prijzen

In reissom inbegrepen

Retourvlucht Amsterdam-Bodrum met Corendon
Transfer vliegveld-haven retour
Verblijf aan boord
Ontbijt, eenvoudige lunch, diner (4x) water, koffie, thee, frisdrank, wijn en bier
Deelname aan zeilregatta met toegang tot alle avondconcerten en evenementen
Exclusief Teamvest

Bijkomende kosten

Reserveringskosten € 25,- per boeking
Bijdrage reisgarantiefonds GGTO € 15,- per boeking
3 diners in restaurant
Visum voor Turkije
Eventueel ruimbagage vlucht
Tip voor de bemanning