Reizen Comfort Cruise Golf van Fethiye

Comfort, culinaire verrassingen en persoonlijke service.

De ideale blue cruise zeilvakantie voor mensen die geen massatoerisme willen en wel houden van een beetje extra aandacht en comfort. Elke dag naar een nieuwe plek zonder je koffer steeds in en uit te pakken. U verblijft aan boord in comfortabele hutten met badkamers en suite. Dit is een Comfort Cruise met ontbijt, warme lunch en diner (5x) met veel keuze, uitgebreide mezzes en luxe vlees- en visgerechten. Tussendoor worden hapjes en snacks geserveerd. Koffie, thee, en mineraalwater zijn inbegrepen. Bovendien hoeft u werkelijk alleen uw kleding en persoonlijke verzorgingsartikelen in te pakken, want in de hut ligt verder alles al klaar. Inclusief een strandlaken voor het zonnen en zwemmen.

Zeilen met een gulet

Terwijl de standaard Blue Cruises van de grote reisorganisaties vaste routes op de motor afleggen, worden op onze cruises in Turkije de afstanden zo veel als mogelijk gezeild. Dit is echt een ander gevoel! Onze bemanning doet dit graag en u zult merken dat er ook met een authentiek schip heel goed kan worden gezeild. Het schip heeft voldoende en deskundige bemanning, maar als u dat leuk vindt mag u altijd meehelpen aan boord. In de avond en nacht ligt het schip voor anker in een baai of aan een steiger.

Alleen of met zijn twee

De reizen op deze pagina zijn individueel te boeken. U boekt een hut alleen of met zijn twee en wij stellen een groep samen. Doordat de groepen klein zijn en de bemanning voor alles zorgt, vindt u snel aansluiting. Het grootste deel van de passagiers is Nederlands. Voor al onze gasten geldt dat zij graag reizen buiten de gebaande paden, houden van de zee, de zon en van buiten zijn. Maar zij genieten ook graag van lekker eten, een goed glas en een beetje comfort. Net als u?

Fethiye

Fethiye is een stadje met een gezellig centrum. Er is een grote vismarkt waar de verse vis die u uitkiest meteen kan worden klaargemaakt en gegeten. In de regio zijn veel rotsgraven en andere erfenissen van de Lyciërs uit de 4e eeuw voor Christus. Vaak te zien vanaf de boot of met een wandeling aan land. Fethiye is ook een goede uitvalsbasis voor een excursie naar Dalayan en Kaunos of naar het strand van Ölüdeniz.