Over ons

Blue Cruises met een plus

MAVI betekent BLAUW in het Turks. Sinds 2007 organiseert MAVI Travel 'Blue Cruises'. Dit zijn meerdaagse reizen op authentieke houten schepen (gulets) met bemanning. De reizen worden volledig verzorgd en kunnen worden verlengd met een verblijf in een boetiekhotel. Deze hotels worden door ons persoonlijk uitgezocht.

Sinds 2017 is MAVI Travel eigendom van rederij Guldeniz Sailing Cruises. Dit familiebedrijf bezit eigen gulets met veel kwaliteit en een professionele bemanning. Uniek is dat er echt met de schepen wordt gezeild. De thuishaven is Bodrum en hier is ook de lokale organisatie die ervoor zorgt dat u een geweldige vakantie heeft. Al het eten en drinken aan boord wordt vers ingekocht en door de koks aan boord klaargemaakt.

Ingeborg Oostlander-Çetin is uw contactpersoon van MAVI Travel. Zij woont een deel van het jaar zelf in Bodrum en kan u adviseren wat er allemaal mogelijk is. Veel gasten komen keer op keer terug en zijn vrienden geworden. Ook nieuwe gasten zijn van harte welkom en worden gastvrij ontvangen door de vaste kapiteins en bemanning. Hos geldiniz!