Over ons

Blue Cruises met een plus

MAVI betekent BLAUW in het Turks. Al 12 jaar organiseert MAVI Travel 'Blue Cruises' voor mensen die méér willen dan een standaard zonvakantie in Turkije. MAVI Travel biedt verschillende vaarroutes aan op comfortabele en ruime schepen. Als het even kan hijsen we de zeilen.

Wij onderscheiden ons van andere zeilcruise aanbieders door onze constante kwaliteit, het nakomen van afspraken en prijzen, hanteren van VvKR-reisvoorwaarden en een gegarandeerde reissom.

Meer weten over ons? Volg ons op Facebook, Twitter, Instagram of Pinterest. Of lees mee in het blog op de website van rederij Guldeniz Sailing Cruises. Op www.guldenizsailing.com deelt Ingeborg haar persoonlijke ervaringen en belevenissen.

Eigen organisatie in Bodrum

De thuishaven is Bodrum. Hier zorgt onze 100% lokale organisatie voor de bevoorrading van de schepen, uw transfers en eigenlijk alles wat verder nodig is om u een geweldige vakantie te bezorgen.
Omdat wij een eigen lokale organisatie hebben die de leukste activiteiten en plekken uitkiest, komt u ook buiten de gebaande paden.

Rederij Guldeniz Sailing Cruises

Onze vaste rederij in Bodrum is Guldeniz Sailing Cruises. Onze gulets worden met veel zorg onderhouden door onze eigen mensen. De kapiteins zijn broers en allemaal zeer gastvrij en met de nodige zeilervaring. Zij hebben de dagelijkse leiding aan boord en leren de bemanningsleden de kneepjes van het vak. Wat is hun geheim? Dat kunnen we natuurlijk niet opschrijven! Laten we het houden op een combinatie van Turkse gastvrijheid, liefde voor de zee en bij het minste zuchtje wind al de zeilen hijsen.

Eten vers klaargemaakt aan boord

Lekker eten en drinken aan boord is natuurlijk heel belangrijk. Onze koks maken uitsluitend lokale gerechten en gebruiken daarvoor alleen verse spullen. En dat proef je! De koks hebben al vele prijzen gewonnen in de jaarlijkse Blue Cruise Cuisine Contest.

Een lekker drankje erbij

Bij zulk lekker eten schenk je natuurlijk een goede Turkse wijn (ja die zijn er, zie ook onze zeilcruise Wijnland Turkije) of een lekker Efes biertje. We hebben aan boord natuurlijk ook ruime keuze uit drankjes zonder alcohol.

Nederlands-Turkse reisorganisatie

Zelf denken wij dat de kracht van MAVI Travel ook is dat er een beetje Nederlands organisatietalent in zit. Mede-eigenaars Jankees Salverda en Ingeborg Oostlander-Çetin zorgen ervoor dat alles soepel verloopt en u een onbezorgde vakantie heeft. Veel gasten komen keer op keer terug en zijn vrienden geworden. Ook nieuwe gasten zijn van harte welkom en worden gastvrij ontvangen door de vaste kapiteins en bemanning. Hos geldiniz!

Lid Reisgarantiefonds en VvKR

Natuurlijk wilt u er wel zeker van zijn dat uw vakantie in goede handen is. MAVI Travel is lid van het reisgarantiefonds GGTO en van de VvKR. Wij voldoen aan de Europese Richtlijn Pakketreizen. Mòcht er toch iets mis gaan tijdens de reis dan zijn we daarvoor verzekerd.