blue cruise cuisine
Blue Cruise Cuisine
Wij zijn er ontzettend trots op dat wij al 6 jaar op rij de top drie hebben gehaald in de Blue Voyage Cuisine Cooking Contest. Deze kookwedstrijd wordt jaarlijks gehouden tijdens de internationale zeilregatta de Bodrum Cup. Het bewijst onze constante kwaliteit van het eten aan boord en dat onze sailing chefs Mehmet, Kadir en Kubilay echt de alllerallerbeste zijn. Aan boord koken zij met verse en lokale producten, meestal ook biologisch gekweekt. U eet met het hele gezelschap aan een grote tafel op het achterdek of in de salon. Wij serveren volgens het principe van shared dining. Veel verschillende gerechten op tafel en u proeft en schept alleen op uw bord wat u lekker vindt. Het menu wordt ieder jaar vernieuwd door onze kapitein en directeur Nedim, met behoud van de gerechten die de gasten het allerlekkerst vonden. Als enige maatschappij krijgen onze chefs jaarlijks training door een professionele kok, zie chefsoner.nl. Kom proeven aan boord!
