15 jaar MAVI Travel: al meer dan 3500 tevreden gasten aan boord!

Onder de verschillende reizen kunt u ook zien wat reizigers van deze reis vonden. Reviews over MAVI Travel vindt u ook op Facebook en Reisgraag.nl.

Lees mee in het gastenboek:

Ongelofelijke ervaring

Ooit had ik een droom om met mijn familie een cruise te maken met een zeiljacht. Deze droom leek owv het kostenplaatje onhaalbaar. Tot we Mavi Travel leerden kennen! Zij hebben mijn droom (en die van mijn 10 medepassagiers) waargemaakt! Ongelofelijke ervaring dankzij een perfecte organisatie, een schitterend jacht (Grande Lale), en vooral een fantastische crew! De captain en zijn 4-koppige bemanning hebben ons in de watten gelegd met superlekkere gerechtjes, perfecte service en een heel mooie zeilroute in de baai van Gokova. Dank jullie wel Mavi Travel en hopelijk (zeer snel) tot ziens!
Jan, Cynthia, Daan, Tijs, Johan, Rosy, Jarne, Shari, Roy, Kris en Emilie

Te gekke reis

Inmiddels zijn we allemaal weer terug van een hele fijne vakantie en we wilden jullie graag nog even bedanken voor de te gekke reis.
Alles, maar dan ook alles was tot in de puntjes verzorgd. En wat een leuke crew!
We hebben enorm genoten en kijken nu al uit snel terug te keren.
Nogmaals dank en veel groeten, (groep vrienden)

Wat hebben we genoten

Wat hebben we genoten op de Grande Lale. De groep van 3 dames die ook bij ons op de boot zat, was leuk. We hebben erg veel plezier gehad met z'n achten.
De bemanning, Nedim, Kadir, Neget, Baris en Egeman hebben alles gedaan om het ons naar de zin te maken.
Oh, en wat missen we nu al het heerlijke eten van Kadir. Fantastisch wat hij uit zijn keukentje tovert.
Jammer dat we door de storm niet elke dag konden zeilen, maar goed..... beslissing is aan de kapitein!!
(vriendinnen)

Alles klopte

Hallo Ingeborg, ben nu een paar dagen thuis en vind dat ik je moet melden dat ik een fantastische zeilvakantie heb gehad . Alles klopte : de bemanning, het schip het hotel de transfers. Vind dat een compliment meer dan waard. Wellicht tot volgend jaar. (vrouw, geboekt met een vriendin)

Ik kijk met veel plezier terug

Net thuis gekomen kijk ik met heel veel plezier terug op onze zeilreis.
De bemanning deed er alles aan om ons te verwennen en aan al onze wensen te voldoen.
We hebben deze keer een aantal Griekse eilanden bezocht.
Omdat het heel mooi weer was hebben we veel kunnen zeilen en genieten van de mooie omgeving.
Voorts hadden jullie voor een top kok gezorgd het was heerlijk en bovendien heel gezond.
Ingeborg bedankt voor jullie goede zorgen.
(vriendinnengroep)

Smaakt naar meer

Wat een geweldige week! Lekker zeilen, heerlijk eten en een fantastische crew. Ik voelde me echt een prinses door alle service. Het smaakt naar meer, tot snel xxx
(vrouw, alleenreizend)

In een woord geweldig

Voor het eerst kennisgemaakt met een zeilcruise. Het was in één woord geweldig.
De verzorging door de hele crew was buitengewoon. De kok bereidde gevarieerd en smakelijk ontbijt, lunch en diners.
Laten we zeker de desserts niet vergeten. Daarbij kwam nog dat wij onderling een hele leuke en gezellige ploeg van totaal slechts 7 mensen hadden.
Natuurlijk zat het weer ook mee zodat er veel gezwommen kon worden. Heel veel dank aan Yusuf die een groot zeilershart heeft waardoor we veel gezeild hebben, hetgeen volledig in mijn straatje past.
Yusuf bood mij zelfs de gelegenheid om enige tijd het schip te besturen. Tenslotte staat het voor mij vast dat dit niet mijn laatste reis bij Mavi Travel zal zijn. Dus tot ziens!
(man, alleenreizend)

Perfect geregeld

Alles was perfect geregeld, ook super dat we de laatste dag gebruik mochten maken van de faciliteiten van het hotel.
De bemanning en hun service was echt geweldig, eten was heerlijk, ongelooflijk wat zo’n jonge kok 3x per dag op tafel heeft gezet.
Hassan (de schipper) deed alles in overleg, het was een hele ontspannende reis. Nogmaals dank, ik ga deze reis zeker als tip doorgeven aan vrienden en bekenden!!
(groep vrienden)

Heerlijke week

Onze allereerste kennismaking met deze vorm van vakantievieren. Dit is het. Ik bedoel: wie wil er nog in een hotel als je weet dat dit bestaat! Heerlijk eten, het weer, het zwemmen, kajakken, suppen en natuurlijk echt zeilen! Het was een heerlijke week en we zijn vast van plan om de cruise elk jaar te gaan doen.
(stel)

Genoten

Wat heb ik genoten van de tocht; het was helemaal heerlijk!
(alleengaande)

Fantastische zeilreis

Bedankt voor de geweldige tijd. Heerlijk eten, uitstekende service en een fantastische zeilreis. Een ervaring om nooit te vergeten.Ontzettend aardige en attente bemanning. Wat was het weer een voorrecht om een weekje te varen. Echt top genoten van alles.Dank ook aan onze medepassagiers die er ook voor gezorgd hebben dat alles klopte.
(echtpaar)

Warm heart

As always…it was…lovely, exciting, thrilling, wonderfull, lekker and warm. In heart and temperature! Lots of love!
(groep vriendinnen)

Volgend jaar weer

We hebben een heerlijke week bij jullie gehad. Prachtig weer, fantastisch eten, alles was geweldig. Zeer, zeer waarschijnlijk zien we jullie volgend jaar weer.
(stel)

New friendship

How it’s possible to feel this quality, super food, good seamen, in this lifetime. Always helping, cleaning, good food. A new friendship in my life.You made it possible. And a new love for your country.
(alleengaande)

Deze reis heeft al onze verwachtingen overtroffen

Wat hebben wij genoten van een geweldige manier van vakantie vieren.
Alles klopt.
Wat hebben we genoten van de maaltijden. Veel aandacht en werk van gemaakt en dat uit zo'n kleine keuken, heerlijk was het.
We kwamen niets te kort en wat werden we verwend door de bemanning. De hut is klein, maar schoon. Alles is aanwezig. Handdoeken en beddengoed worden regelmatig verschoond.
We hadden een leuke, kleine groep. Wat hebben we samen veel gelachen.
Iedere ochtend na het ontbijt de briefing, zodat we ook betrokken werden bij het verloop van de reis, afhankelijk van de wind.
Kapitein Yusuf en de rest van de bemanning: Bedankt voor deze onvergetelijke vakantie.
Dit gaan we vaker doen !!!
Wij hadden er veel zin in en deze reis heeft al onze verwachtingen overtroffen.
(Stel)

Best week on sea ever

It was a lovely week, delicious food, always with a lot of smiles.
You really succeeded in giving us the best week on sea ever. Wonderfull and tasty meals, excellent service and good humor. The perfect combination for a good life.
(familie)