reviews gasten

Al meer dan 2500 tevreden gasten!

Uit het gastenboek:

Voor het eerst kennisgemaakt met een zeilcruise. Het was in één woord geweldig.
De verzorging door de hele crew was buitengewoon. De kok bereidde gevarieerd en smakelijk ontbijt, lunch en diners.
Laten we zeker de desserts niet vergeten. Daarbij kwam nog dat wij onderling een hele leuke en gezellige ploeg van totaal slechts 7 mensen hadden.
Natuurlijk zat het weer ook mee zodat er veel gezwommen kon worden. Heel veel dank aan Yusuf die een groot zeilershart heeft waardoor we veel gezeild hebben, hetgeen volledig in mijn straatje past.
Yusuf bood mij zelfs de gelegenheid om enige tijd het schip te besturen. Tenslotte staat het voor mij vast dat dit niet mijn laatste reis bij Mavi Travel zal zijn. Dus tot ziens!
Ton (alleenreizend)

Alles was perfect geregeld, ook super dat we de laatste dag gebruik mochten maken van de faciliteiten van het hotel.
De bemanning en hun service was echt geweldig, eten was heerlijk, ongelooflijk wat zo’n jonge kok 3x per dag op tafel heeft gezet.
Hassan (de schipper) deed alles in overleg, het was een hele ontspannende reis. Nogmaals dank, ik ga deze reis zeker als tip doorgeven aan vrienden en bekenden!!
(groep vrienden)

Onze allereerste kennismaking met deze vorm van vakantievieren. Dit is het. Ik bedoel: wie wil er nog in een hotel als je weet dat dit bestaat! Heerlijk eten, het weer, het zwemmen, kajakken, suppen en natuurlijk echt zeilen! Het was een heerlijke week en we zijn vast van plan om de cruise elk jaar te gaan doen.
(stel)

Wat heb ik genoten van de tocht; het was helemaal heerlijk!
(alleengaande)

Thank you again for spoiling us like little princesses. We enjoyed every minute of our stay.
(groep vriendinnen)

It was a lovely week, delicious food, always with a lot of smiles.
You really succeeded in giving us the best week on sea ever. Wonderfull and tasty meals, excellent service and good humor. The perfect combination for a good life.
(familie)

As always…it was…lovely, exciting, thrilling, wonderfull, lekker and warm. In heart and temperature! Lots of love!
(groep vriendinnen)

We hebben een heerlijke week bij jullie gehad. Prachtig weer, fantastisch eten, alles was geweldig. Zeer, zeer waarschijnlijk zien we jullie volgend jaar weer.
(stel)

How it’s possible to feel this quality, super food, good seamen, in this lifetime. Always helping, cleaning, good food. A new friendship in my life.You made it possible. And a new love for your country.
(alleengaande)

Wat een geweldige week! Lekker zeilen, heerlijk etenen een fantastische crew. Ik voelde me echt een prinses door alle service. Het smaakt naar meer, tot snel xxx
(alleengaande)

Bedankt voor de geweldige tijd. Heerlijk eten, uitstekende service en een fantastische zeilreis. Een ervaring om nooit te vergeten.Ontzettend aardige en attente bemanning. Wat was het weer een voorrecht om een weekje te varen. Echt top genoten van alles.Dank ook aan onze medepassagiers die er ook voor gezorgd hebben dat alles klopte.
(echtpaar)