Cruise only of compleet verzorgde reis

Pakketreis

Wilt u worden ontzorgd?

De op de website genoemde prijzen zijn voor het verblijf aan boord inclusief de verzorging zoals wordt beschreven.
Wij kunnen ook een compleet verzorgde reis voor u maken. Dit doen wij op maat met een retourvlucht, transfers van en naar de luchthaven en eventueel een verlenging in een hotel of appartement.

Het voordeel van het boeken van een reis inclusief vlucht en transfers is dat u volledig wordt ontzorgd. Bovendien is uw betaalde reissom verzekerd door het Reisgarantiefonds (15,- per boeking) en uw reis valt onder de reisvoorwaarden volgens de Europese Wet op Pakketreizen. Bij uw boekingsbevestiging sturen wij u tevens een uitleg hiervan. U kunt deze ook vooraf opvragen.

Bij de boeking van een zeilcruise kunt u in de stap Extra aanvinken dat u een offerte voor vlucht en transfers en/of hotel wilt. Vermeld op de volgende pagina in het veld Opmerkingen uw wensen zoals voorkeur voor een vertrekluchthaven of type hotel. Wij maken dan een voorstel op maat voor u. U kunt ook direct het offerteformulier invullen. Vermeld dan eveneens de gewenste vaarroute, vertrekdatum en aantal personen.

De vlucht naar Bodrum of Dalaman duurt ongeveer 3,5 uur. Corendon, Transavia en TUIFly bieden retourvluchten aan vanaf € 300,- retour, exclusief ruimbagage.