U bevindt zich hier: Home/Comfort Cruise Bodrum

Reizen Comfort Cruise Bodrum

Comfort, culinaire verrassingen en persoonlijke service.

De ideale blue cruise zeilvakantie voor mensen die geen massatoerisme willen en wel houden van een beetje extra aandacht en comfort. Elke dag naar een nieuwe plek zonder je koffer steeds in en uit te pakken. U verblijft aan boord in comfortabele hutten met badkamers en suite. Dit is een Comfort Cruise met ultra all-inclusive verzorging. Ontbijt, warme lunch en diner (5x) met veel keuze, uitgebreide mezzes en luxe vlees- en visgerechten. Tussendoor worden hapjes en snacks geserveerd. Koffie, thee, mineraalwater, frisdrank en Turkse kwaliteitswijnen en bier zijn inbegrepen. Bovendien hoeft u werkelijk alleen uw kleding en persoonlijke verzorgingsartikelen in te pakken, want in de hut ligt verder alles al klaar. Inclusief een strandlaken voor het zonnen en zwemmen.

Zeilen met een gulet

Terwijl de standaard Blue Cruises van de grote reisorganisaties vaste routes op de motor afleggen, worden op onze cruises in Turkije de afstanden zo veel als mogelijk gezeild. Dit is echt een ander gevoel! Onze bemanning doet dit graag en u zult merken dat er ook met een authentiek schip heel goed kan worden gezeild. Het schip heeft voldoende en deskundige bemanning, maar als u dat leuk vindt mag u altijd meehelpen aan boord. In de avond en nacht ligt het schip voor anker in een baai of aan een steiger.

Alleen of met zijn twee

U boekt een hut aan boord en wij stellen een groep samen. Doordat de groepen klein zijn en de bemanning voor alles zorgt, vindt u snel aansluiting. Het grootste deel van de passagiers is Nederlands. Voor al onze gasten geldt dat zij graag reizen buiten de gebaande paden, houden van de zee, de zon en van buiten zijn. Maar zij genieten ook graag van lekker eten, een goed glas en een beetje comfort. Net als u?

Bodrum

Bodrum is de thuishaven van MAVI Travel. Bodrum ligt op een schiereiland in de Egeïsche zee. De haven en het centrum liggen rondom twee baaien, met in het midden het grote kasteel van de kruisvaarders uit 1400. Bodrum ontstond al rond 1000 voor Christus en heette toen Halikarnassos. In de oudheid werd Halikarnassos al bekend door het grafmonument voor koning Mausolos, het mausoleum. Destijds was dit één van de zeven wereldwonderen. Tegenwoordig is Bodrum een aantrekkelijke stad met een levendig centrum. Een bezoek is een fijn begin of einde van uw vakantie.