U bevindt zich hier: Home/Comfort Cruise Turkije
Verwijder alle zoekopties
Uw keuzes:
Comfort Cruise Turkije
Comfort Cruise Turkije
Wanneer?
Waarheen?
Welke zeilcruise?

Reizen Comfort Cruise Turkije

Comfort, culinaire verrassingen en persoonlijke service.

De ideale blue cruise zeilvakantie voor mensen die geen massatoerisme willen en houden van een beetje extra comfort. Elke dag een nieuwe plaats of idyllische baai zonder je koffer steeds in en uit te pakken. U verblijft aan boord in comfortabele hutten met badkamers en suite. Dit is een Comfort Cruise met ultra all-inclusive verzorging. Ontbijt, warme lunch en diner (5x) met veel keuze, uitgebreide mezzes en luxe vlees- en visgerechten. Tussendoor worden hapjes en snacks geserveerd. Koffie, thee, mineraalwater, frisdrank en Turkse kwaliteitswijnen en bier zijn inbegrepen. Bovendien hoeft u werkelijk alleen uw kleding en persoonlijke verzorgingsartikelen in te pakken, want in de hut ligt verder alles al klaar. Inclusief een strandlaken voor het zonnen en zwemmen.

Zeilen met een gulet

Terwijl de standaard Blue Cruises van de grote reisorganisaties vaste routes op de motor afleggen, wordt tijdens al onze cruises de afstanden zo veel als mogelijk gezeild. Dit is echt een ander gevoel! Onze bemanning doet dit graag en u zult merken dat er ook met een authentiek schip heel goed kan worden gezeild. Het schip heeft voldoende en deskundige bemanning, maar als u dat leuk vindt mag u altijd meehelpen aan boord. In de avond en nacht ligt het schip voor anker in een baai of aan een steiger.

Bodrum

Bodrum is de thuishaven van MAVI Travel. Bodrum ligt op een schiereiland in de Egeïsche zee. De haven en het centrum liggen rondom twee baaien, met in het midden het grote kasteel van de kruisvaarders uit 1400. Bodrum ontstond al rond 1000 voor Christus en heette toen Halikarnassos. In de oudheid werd Halikarnassos al bekend door het grafmonument voor koning Mausolos, het mausoleum. Destijds was dit één van de zeven wereldwonderen. Tegenwoordig is Bodrum een aantrekkelijke stad met een levendig centrum. Een bezoek is een fijn begin of einde van uw vakantie.