U bevindt zich hier: Home/Schip privé huren

Huur een schip privé

Dit is de ideale groepsreis. U maakt een afwisselde vaartocht op een ruim schip met 6 comfortabele tweepersoonshutten met eigen badkamer. Onze bemanning zorgt verder voor alles! Een heerlijke reis voor jong en oud bijvoorbeeld om een huwelijksjubileum te vieren. Een schip exclusief is ook ideaal voor een vriendenvakantie, een jaarclub of een bedrijfsevent. Geen boodschappen-, kook- en afwasstress. Wel gezelligheid, comfort en privacy. Bovendien geniet u onderweg van het water en het zeilen.

Genieten zonder praktisch gedoe

U kiest een van de verschillende vaarroutes. En bepaalt samen met de kapitein het dagprogramma. Het schip vaart elke dag een paar uur en gaat aan het eind van de dag voor anker in een baai of haventje. De maaltijden op het achterdek nodigen uit tot gesprekken en lang natafelen. Overdag zwemmen, snorkelen, SUPpen of de kano. Uitrusten kan op de loungekussens aan dek met een goed boek of muziek. We organiseren excursies aan land op maat.

Betaalbare luxe

Onze gulets zijn geschikt voor 6 -12 personen. Grotere groepen kunnen meerdere schepen huren die overdag samen op varen. In de avond liggen de schepen bij elkaar voor anker. Duur? Dat valt mee. Met een groep van 12 personen boekt u vanaf 750,- per persoon een week in de klasse Comfort. Dat is inclusief maaltijden, welkomstdrankje, koffie, thee, mineraalwater en frisdrank. De retourvlucht Amsterdam-Bodrum kunnen wij voor u regelen vanaf 350,- per persoon. U kunt ook kiezen voor een verblijf van 5, 10 of 14 dagen. Vul het offerteformulier in en ontvang uw persoonlijke reisvoorstel.

Offerte op maat

De schepen zijn te huur per week van zaterdag tot zaterdag, maar korter of langer kan ook. Vermeld bij uw aanvraag de periode, het aantal personen en de leeftijd van eventuele kinderen. Omdat wij de hele organisatie in eigen hand hebben, kunnen we rekening houden met persoonlijke wensen. Bijvoorbeeld een extra hotelnacht in Bodrum, een dagtocht naar Efese of een bijzonder diner. Precies wat het beste bij u past.

Reserveer op tijd

We varen van eind april tot half november. Bent u gebonden aan de schoolvakanties boek dan zeker op tijd. Vooral in augustus zijn de schepen snel vol geboekt. Wij zijn aangesloten bij het reisgarantiefonds, dus uw aanbetaling voor de reis is veilig en gegarandeerd.