U bevindt zich hier: Home/Schip privé huren

Huur een schip privé

Dit is de ideale groepsreis. Boek een eigen schip met bemanning en u krijgt 6 comfortabele tweepersoonshutten met eigen badkamer, een afwisselende vaarroute en bovendien een kok die heerlijk voor u kookt. Onze bemanning zorgt voor alles! Een fantastische reis voor jong en oud bij een speciaal huwelijksjubileum. Het huren van een schip exclusief kan ook voor een vakantie met vrienden, een jaarclub of een bedrijfsevent. Geen boodschappen-, kook- en afwasstress. Wel gezelligheid, comfort en privacy. Bovendien geniet u onderweg van het water en het zeilen. Varend komt u op de mooiste plekjes langs de Turkse kust.

Ontspannen en geen praktisch gedoe

Aan boord heb je echt tijd met en voor elkaar. U bepaalt samen met de kapitein het programma. Het schip vaart elke dag een paar uur en gaat aan het eind van de dag voor anker in een baai of haventje. De maaltijden op het achterdek nodigen uit tot gesprekken en lang natafelen. Overdag zwemmen, snorkelen, SUPpen of de kano. Uitrusten kan op de loungekussens aan dek met een goed boek of muziek. We organiseren excursies aan land op maat.

Betaalbare luxe

Onze gulets zijn geschikt voor 6 -12 personen. Grotere groepen kunnen meerdere schepen huren die overdag samen op varen. In de avond liggen de schepen bij elkaar zodat u toch met het hele gezelschap bent. Duur? Dat valt mee. Met een groep van 12 personen boekt u vanaf 675,- per persoon een week in de klasse Comfort. Dat is inclusief maaltijden, welkomstdrankje, koffie, thee en mineraalwater. De retourvlucht Amsterdam-Bodrum kunnen wij voor u regelen vanaf 325,- per persoon. U kunt ook kiezen voor een korter of langer verblijf dan een week. Vul het offerteformulier in en ontvang uw persoonlijke reisvoorstel.

Offerte op maat

Kies een schip en vraag offerte aan. Vermeld wanneer u op reis wilt, het aantal personen en de leeftijd van eventuele kinderen. Omdat wij de hele organisatie in eigen hand hebben, kunnen we rekening houden met uw persoonlijke wensen. Bijvoorbeeld een extra hotelovernachting in Bodrum, een excursie naar Efese of een speciaal diner. Precies zoals dat het beste bij u en uw gezelschap past.

Reserveer op tijd

De schepen varen van eind april tot half november. Bent u gebonden aan een bepaalde periode of aan de schoolvakanties boek dan zeker op tijd. Met name in augustus zijn de schepen snel vol geboekt. Wij zijn aangesloten bij het reisgarantiefonds, dus uw aanbetaling voor de reis is veilig en gegarandeerd.