U bevindt zich hier: Home/Schip privé huren

Huur een schip privé

Dit is de ideale groepsreis. Boek een eigen schip met bemanning en u heeft niet alleen 6 comfortabele tweepersoonshutten, 6 badkamers en een afwisselende vaarroute. Maar ook een kok die heerlijk voor u kookt en een bemanning die alle zorgen uit handen neemt! Bijvoorbeeld als u 25, 40 of 50 jaar getrouwd bent en u wilt dit speciaal vieren met kinderen en kleinkinderen. Of ter gelegenheid van een bijzondere verjaardag. Een lustrumreis voor een jaarclub, een vakantie met vrienden, een bedrijfsreisje, ... Aan boord heeft u de gezelligheid van samen in een vakantievilla, maar zonder boodschappen-, kook- en afwasstress. Bovendien komt u varend op de mooiste plekjes langs de kust.

Ontspannen en geen praktisch gedoe

Aan boord van je ‘eigen' schip met bemanning heb je echt tijd met en voor elkaar. De bemanning zorgt immers voor alle praktische zaken. U bepaalt samen met de kapitein het programma. Het schip vaart elke dag een paar uur en gaat aan het eind van de dag voor anker in een baai of haventje. De maaltijden op het achterdek nodigen uit tot gesprekken en lang natafelen. Overdag zwemmen, snorkelen, SUPpen, in de Laser Pico of de kano. Of we organiseren een excursie op maat aan land. Wie daar geen zin in heeft kan ontspannen op de loungekussens met een goed boek of muziek.

Betaalbare luxe

De hier gepresenteerde gulets zijn geschikt voor 6 -12 personen. Grotere groepen kunnen meerdere schepen huren die overdag samen op varen. In de avond liggen de schepen bij elkaar zodat u toch met het hele gezelschap bent. Duur? Dat valt mee. Vanaf 750,- per persoon boekt u met een groep van 10 personen voor een week een schip in de klasse Comfort. Dat is inclusief maaltijden, welkomstdrankje, koffie, thee en mineraalwater. De retourvlucht Amsterdam-Bodrum kunnen wij voor u regelen vanaf 325,- per persoon. U kunt ook kiezen voor een korter of langer verblijf dan een week. Vul het offerteformulier in en ontvang uw persoonlijke reisvoorstel..

Offerte op maat

U kunt offerte aanvragen voor één van de schepen, of wij kunnen hiervoor een voorstel doen. Geeft u bij een offerte aanvraag aan wanneer u op reis wilt, het aantal personen en de leeftijd van eventuele kinderen. Omdat wij de hele organisatie in eigen hand hebben, kunnen we rekening houden met uw persoonlijke wensen. Bijvoorbeeld een extra hotelovernachting in Bodrum, een excursie naar Efese of een speciaal diner. Precies zoals dat het beste bij u en uw gezelschap past.

Reserveer op tijd

De schepen varen van eind april tot half november. Bent u gebonden aan een bepaalde periode of aan de schoolvakanties boek dan zeker op tijd. Met name in augustus zijn de schepen snel vol geboekt. Wij zijn aangesloten bij het reisgarantiefonds, dus uw aanbetaling voor de reis is veilig en gegarandeerd.