Onze kortingen

Aanbiedingen

10 jarig jubileum rederij Guldeniz Sailing Cruises

Onze rederij Guldeniz Sailing Cruises in Bodrum bestaat 10 jaar in 2020!
Voor boekingen gemaakt tussen 10 januari en 10 februari 2020 geven zij 10% korting* op de Comfortcruises Turkse kust. Uw korting kan oplopen tot 135,- per persoon! De korting wordt door ons toegepast op uw boekingsbevestiging.
Huurt u een Comfort Cruise schip exclusief voor uw familie of vriendengroep dan ontvangt u 10% korting* op de huurprijs van het schip.
* Korting kan niet worden gecombineerd met andere kortingen. Korting is niet van toepassing op Jubileumreis, Griekse eilanden, Bodrum Cup en Gezinscruise.

Vroegboekkorting

Boekt u minimaal 4 maanden voor vertrek een individuele zeilcruise in de Comfort Klasse Turkse Kust, dan krijgt u 25,- per persoon korting.

Korting volgende boeking

Veel van onze gasten zijn zo enthousiast over hun Blue Cruise zeilvakantie dat zij dit nog eens willen beleven.
Na afloop van uw reis ontvangt u van ons een kortingscode waarmee u 75,- per persoon korting krijgt op uw volgende boeking. Deze kunt u gebruiken voor een nieuwe reis in hetzelfde of eerstvolgende vaarseizoen. U vult de code in bij de stap Extra op de website. (Tip: heeft u de code niet bij de hand, vermeld dan in het veld opmerkingen wanneer u aan boord was).

Schip exclusief

Boekt u uiterlijk 31 oktober een schip met een groep voor het eerstvolgende vaarseizoen dan geldt de prijs van dit jaar.