Persoonlijk kennismaken

Persoonlijk kennismaken

Heeft u vragen dan kunnen we die natuurlijk telefonisch of per mail beantwoorden. Wij kunnen ook bij u langs komen om uw reis samen voor te bereiden.

Ontmoet ons op een beurs

Wij staan regelmatig op beurzen om uitleg te geven over onze bijzondere reizen. U kunt bij de stand al uw vragen stellen over de blue cruise, onze gulets en de vaarroutes. De eerstvolgende beurzen zijn de Beurs Bijzondere Reizen in Breda op 30 en 31 Januari 2021 en de Vakantiebeurs Utrecht van 8 tot en met 11 april 2021 . Wilt u komen, dan kunt u een toegangskaart met korting bestellen. Kijk in de nieuwsbrief of mail ons.

Beurs Bijzondere Reizen Breda

Op deze bijzondere vakantiebeurs vindt u geen toeristische infostands, maar bijna uitsluitend gespecialiseerde touroperators, die vaak een land of een soort reizen aanbieden en hier ook alles van weten! De data zijn 30 en 31 januari 2021. De locatie is de Grote Kerk in het centrum van Breda.

Vakantiebeurs Utrecht

De Vakantiebeurs 2021 is van 8 tot en met 11 april 2021. Op deze beurs kunt u niet alleen vakantie inspiratie opdoen, maar is ook van alles te doen en beleven. Plaats: Jaarbeurs in Utrecht.