NLDEEN

Blue Cruise Turkije, een onvergetelijke tijd op een prachtig schip!

Ver weg van de drukke stranden en het massatoerisme gaat u genieten van het prachtige Turkije, u komt op plekken waar de gemiddelde toerist niet snel zal vertoeven! U vaart met ons MAVI Zeil Yacht, het paradepaardje van de Mediterrane kust! 

Geniet met MAVI Travel van een luxe Blue Cruise en vaar langs de Turkse kust over een helderblauwe zee. Maak kennis met nieuwe mensen, geniet van het mooie uitzicht en beleef andere culturen.

Onze unieke Blue Cruise Turkije laat u kennismaken met nieuwe mensen en culturen. Tijdens de Blue Cruise vaart u met ons langs de Mediterrane kust. U zwemt in de mooiste baaien en ontdekt authentieke dorpjes. Heeft u zin in een leuke wandeling, een Turkse hamam met massage, shoppen, paragliden, watersport, feesten of heerlijk uitrusten? Dit kan allemaal tijdens deze mooie Blue Cruise.

Blue Cruise Turkije: Een zorgeloze vakantie!

Geniet met uw gezin, uw vrienden of met andere alleenreizenden van een onvergetelijke Blue Cruise langs de Turkse kust. MAVI Travel vindt het belangrijk dat u een zorgeloze vakantie op ons schip beleeft. De sfeer is informeel en gezellig.

Blue Cruise

Een warm welkom op onze Blue Cruise Turkije

U zult ontdekken dat onze kapitein een zeer bedreven schipper is en een fantastische gastheer. Hij zal er ­samen met zijn bemanning alles aan doen om uw bootreis onvergetelijk te maken. De chef verwent u dagelijks met verrassende gerechten en de scheepsmaten tonen een service die wij in Nederland zo vaak missen.  De bemanning is in vaste dienst en daardoor goed ingespeeld op uw specifieke wensen. Kom aan boord en laat u meevoeren op een onvergetelijke vakantie.

Nieuwsgierig naar de kosten en mogelijkheden van uw Turkse Blue Cruise? Vul het formulier in en wij sturen u informatie op maat!

Fotoboekje!

Wanneer u ná uw reis een beoordeling geeft op onze pagina bij Zoover ontvangt u van ons een fotoboekje van de BLUE CRUISE als dank.

FOTO-ALBUM

 
 

Meer informatie
aanvragenOf bel ons: 06 2364 1228
 

Volg MAVI Travel online

Skype Me™! Bekijk ons profiel Bekijk ons profiel

 
 
Google+

 

Of bel ons: 06 236 412 28

 


Referenties

"Een cijfer? Voor mij een 10-. En dat minnetje komt alleen door mijn gevoelige rug!"

"Een complete verrassing. Een 5* hotel kan niet opboksen tegen de cruise trip die ik op de boot heb mogen beleven. Ik heb genoten van prachtig Turkije, van de zon en het heerlijke heldere water."

"Slapen op het dek, de boot zachtjes deinend onder je, de prachtige sterrenhemel boven je, en dan wakker worden met de zon op je gezicht....."

Lees meer referenties >