NLDEEN

Een onvergetelijke Blue Cruise op de Middellandse Zee!

Met MAVI Travel over de Middellandse Zee: een zorgeloze Blue Cruise!

Geniet met uw gezin, uw vrienden of met andere alleenreizenden van een onvergetelijke vakantie. Onze luxe boot is van alle gemakken voorzien. Iedere hut heeft een eigen badkamer en suite. De sfeer tijdens uw Blue Cruise is gemoedelijk en gezellig. MAVI Travel vindt het belangrijk dat u geniet! De paradijselijke plekken die u onderweg bezoekt zijn voor de gemiddelde vakantieganger onbereikbaar.

Blue Cruise

Een heerlijke dag

Neem 's ochtends een verfrissende duik in het glasheldere water van de Middellandse Zee om vervolgens aan uw luilekkerdag te beginnen met een smakelijk ontbijt aan dek. Iedere dag is er ruimschoots de tijd om in een fantastisch mooie baai te zwemmen, te snorkelen, met de kano op pad te gaan, etc. Wanneer de boot over de Middellandse Zee vaart voelt u de zachte zeewind langs uw huid. Het prachtige uitzicht en de schitterende natuur is zo adembenemend dat u zich de een bevoorrecht mens waant.

Bij de heldere Turkse sterrennacht is het fosforescerende water van de Middellandse Zee bijzonder om te zien. Wanneer u ’s avonds met uw hand door het water gaat ontstaan er lichtgevende cirkels en de waterdruppels lijken op kleine sterretjes. Ook in het donker zwemmen is een ongelofelijke ervaring tijdens uw Blue Cruise.

Een warm welkom op onze Blue Cruise over de Middellandse Zee!

Op deze Blue Cruise bent u in het gezelschap van een kleine groep gelijkgestemde vakantiegangers. Zo leert u snel en onbevangen nieuwe mensen kennen. Onze kapitein is een gastvrije en ervaren schipper, die er ­samen met zijn bemanning alles aan doet om uw bootreis onvergetelijk te maken. Wanneer u aan boord stapt, voelt u zich gelijk welkom! Kom aan boord en laat u meevoeren op een onvergetelijke vakantie.

Bent u nieuwsgierig naar de kosten en de mogelijkheden van onze Blue Cruise? Vul het formulier voor de Blue Cruise Middellandse Zee in, dan sturen wij u alle informatie!

Fotoboekje!

Wanneer u ná uw reis een beoordeling geeft op onze pagina bij Zoover ontvangt u van ons een fotoboekje van de BLUE CRUISE als dank.

FOTO-ALBUM

 
 

Meer informatie
aanvragenOf bel ons: 06 2364 1228
 

Volg MAVI Travel online

Skype Me™! Bekijk ons profiel Bekijk ons profiel

 
 
Google+

 

Of bel ons: 06 236 412 28

 


Referenties

"Een cijfer? Voor mij een 10-. En dat minnetje komt alleen door mijn gevoelige rug!"

"Een complete verrassing. Een 5* hotel kan niet opboksen tegen de cruise trip die ik op de boot heb mogen beleven. Ik heb genoten van prachtig Turkije, van de zon en het heerlijke heldere water."

"Slapen op het dek, de boot zachtjes deinend onder je, de prachtige sterrenhemel boven je, en dan wakker worden met de zon op je gezicht....."

Lees meer referenties >