U bevindt zich hier: Home/Privéschip

Reizen Privéschip

Huur een schip exclusief

Dit is de ideale groepsreis. Boek een eigen schip met bemanning en u heeft niet alleen 6 comfortabele tweepersoonshutten, 6 badkamers en een afwisselende vaarroute. Maar ook een kok die heerlijk voor u kookt en een bemanning die alle zorgen uit handen neemt! Bijvoorbeeld als u 25, 40 of 50 jaar getrouwd bent en u wilt dit speciaal vieren met kinderen en kleinkinderen. Of ter gelegenheid van een bijzondere verjaardag. Een lustrumreis voor een jaarclub, een vakantie met vrienden, een bedrijfsreisje, ... U kunt met uw eigen gezelschap vanaf 6 personen een schip exclusief huren. Aan boord de gezelligheid van samen in een vakantievilla, maar zonder boodschappen-, kook- en afwasstress. Bovendien komt u varend op de mooiste plekjes langs de kust.

Ontspannen en geen praktisch gedoe

Aan boord van je ‘eigen' schip met bemanning heb je echt tijd met en voor elkaar. De bemanning zorgt immers voor alle praktische zaken. U kunt kiezen uit verschillende routes. En bepaalt samen met de kapitein het dagprogramma. Het schip vaart elke dag een paar uur en gaat aan het eind van de dag voor anker in een baai of haventje. De maaltijden op het achterdek nodigen uit tot gesprekken en lang natafelen. Overdag zwemmen, snorkelen, SUPpen of de kano. Wie daar geen zin in heeft kan ontspannen op de loungekussens met een goed boek of muziek.

Betaalbare luxe

Er zijn gulets te huur vanaf 6 tot maximaal 16 personen. Is uw groep groter dan kan dat op twee of meer schepen die overdag samen op varen. In de avond liggen de schepen bij elkaar zodat u toch met het hele gezelschap bent. Duur? Dat valt mee. In het voor- en naseizoen bent u met 9 personen al voordeliger uit per persoon dan de individueel te boeken groepsreizen. De hierboven getoonde groepsreizen geven een idee van de mogelijke routes. U kunt ook kiezen voor een kortere of langere reis. Vul het offerteformulier in of bel ons voor een advies.

MAVI Travel adviseert u graag

Geeft u bij een offerte aanvraag aan wanneer u op reis wilt, het aantal personen en de leeftijd van kinderen. Omdat wij de hele organisatie in eigen hand hebben, kunnen we rekening houden met uw persoonlijke wensen. Bijvoorbeeld een extra hotelovernachting in Bodrum, een excursie naar Efese of een speciaal diner. Precies zoals dat het beste bij u en uw gezelschap past.

Reserveer op tijd

De schepen varen van eind april tot half november. Bent u gebonden aan een bepaalde periode of aan de schoolvakanties boek dan zeker op tijd. Met name in augustus en september zijn de schepen snel vol geboekt. Wij zijn aangesloten bij het reisgarantiefonds GGTO, dus uw aanbetaling voor de reis is veilig en gegarandeerd.