U bevindt zich hier: Home/Privéschip
Verwijder alle zoekopties
Uw keuzes:
Privéschip
Privéschip
Wanneer?
Waarheen?
Welke zeilcruise?

Reizen Privéschip

Huur een privéschip

U bent 40 of 50 jaar getrouwd en wilt dit speciaal vieren met kinderen en kleinkinderen. U wordt 40, 50, 60,...jaar en nodigt familie en vrienden uit voor een week aan boord. Lustrumreis voor een jaarclub, vakantie met vrienden, bedrijfsreisje, ... Wat is er dan leuker dan het huren van je eigen schip met bemanning?

Ontspannen en geen praktisch gedoe

Aan boord van je ‘eigen' schip met bemanning heb je echt tijd met en voor elkaar. De bemanning zorgt immers voor alle praktische zaken. U bepaalt samen met de kapitein het programma. Het schip vaart elke dag een paar uur en gaat aan het eind van de dag voor anker in een baai of haventje. De maaltijden op het achterdek nodigen uit tot gesprekken en lang natafelen. Overdag zwemmen, snorkelen, SUPpen, in de Laser Pico of de kano. Wie daar geen zin in heeft kan ontspannen op de loungekussens met een goed boek of muziek.

Betaalbare luxe

De gulets zijn te huur voor 6 tot maximaal 16 personen. Is uw groep groter dan kan dat op twee of meer schepen die samen op varen. Duur? Dat valt mee. In het voor- en naseizoen bent u met 9 personen al voordeliger uit per persoon dan de individueel te boeken groepsreizen. De hierboven getoonde groepsreizen geven een idee van de mogelijke routes. Vul het offerteformulier in of bel ons voor een advies.

Uw groepsreis op maat

Geeft u bij uw offerte aanvraag aan wanneer u op reis wilt, het aantal personen en de leeftijd van kinderen. Omdat wij de hele organisatie in eigen hand hebben, kunnen we de reis helemaal voor u op maat maken. Bijvoorbeeld met extra hotelovernachtingen in Bodrum of een excursie naar Efese. Precies zoals dat het beste bij u en uw gezelschap past.

Reserveer op tijd

De schepen varen van half april tot half november. We hebben nog enkele weken beschikbaar in najaar 2018 en u kunt alvast reserveren voor 2019. Bent u gebonden aan schoolvakanties boek dan zeker op tijd.