v.a. 0
Reisduur 6 dagen
Blue Cruise met een +
U bevindt zich hier: Home/Turkse kust /Sport&Yoga

Overzicht

Boksles, Zwemmen, Pilates en meer Professionele begeleiding Actief en ontspannen Voor anker onder de sterren

Sportieve Zeilcruise

Elke dag actief en toch ontspannen! Zeilen, zwemmen, boksen, pilates/yoga, lekker eten en ontspannen. Een afwisselende cruise aan boord van een comfortabel authentiek zeiljacht. Twee keer per dag krijgt u een leuke les. Dan zeilt u naar weer een nieuwe mooie baai. De kok bereidt verse maaltijden met veel groente en fruit. Mariette Sterenberg-Blom, sportinstructeur en voedingscoach van Food to Fit begeleidt de reis.

Verzorging aan boord

Verblijf aan boord van een schip in een hut met eigen badkamer; De verzorging is beperkt all-inclusive: Ontbijt, lunch en diner, de hele dag water, koffie en thee, bij lunch en diner andere drankjes (sap, frisdrank, wijn of bier). Ter afwisseling is 1 diner in een restaurant op eigen kosten.

Programma

Twee activiteiten per dag
We varen met het schip in de Golf van Gökova. In dit gebied vind je veel zonnige baaien, strandjes en eilandjes om aan land te gaan. Elke dag wordt twee keer een activiteit georganiseerd. Een inspannende boksles of een actieve pilates- of aquayogales. Het dagprogramma kan variëren, de volgorde van de baaien en plaatsen die worden aangedaan is afhankelijk van het weer en de wind.
Dag 1 Naar Bodrum
Vlucht met Corendon Airlines naar Bodrum. Onze transferbus brengt je naar de haven. Eenmaal aan boord gaat de bagage naar de hutten, de kapitein geeft een korte briefing, en dan is het tijd om uit te varen. Als er voldoende wind is hijsen we direct de zeilen en zetten koers naar onze eerste overnachtingsplaats Mersincik. Een beschutte natuurlijke baai met uitzicht op een olijfboomplantage. In de avond diner aan boord en kennismaking met de andere passagiers.
Dag 2 Mersincik- Yaliciftlik
Na het ontbijt en de les lichten we het anker en varen naar Yaliciftlik voor overnachting. Mogelijkheid om het dorp te bezoeken. Diner aan boord.
Dag 3 Yaliciftlik- Cökertme
Vandaag zeilen we een stuk langs de kust. Diner in een lokaal restaurant in Cökertme, een kleine vissersplaats.
Dag 4 Cökertme-Yedi Adalari
Na het ontbijt rijden we met een minibus naar Mumcular en doen boodschappen op de lokale markt, zoals verse groenten en fruit. Op de terugweg fantastisch uitzicht over de baai. Tussenstop voor een korte wandeling en Turkse thee in Bozalan, een dorp waar de tijd lijkt stil te staan. Na de lunch varen we naar Yedi adalari (zeven eilanden). We beklimmen één van de heuvels en zien de zon vanaf de top in zee zakken. Diner aan boord.
Dag 5 Yedi adalari- Black island
Nog een ontspannende dag met voldoende tijd om te sporten of te wandelen aan land. In de namiddag varen we richting Black island en gaan in een baai voor anker.
Dag 6 Black island – Bodrum
Na het ontbijt terug naar het vasteland van Bodrum. In Bodrum is er nog tijd om het kruisvaarderskasteel te bezoeken, alleen al mooi vanwege het uitzicht vanaf de torens. Afscheid van het schip en de bemanning, transfer naar het vliegveld.
Gulet met bemanning
MAVI Travel vaart met verschillende authentieke gulets. De schepen zijn van alle gemakken voorzien, worden intensief onderhouden èn zijn volledig getuigd om mee te zeilen. De bemanning doet dat graag en is professioneel en gastvrij. De groepsreizen worden afwisselend uitgevoerd op de verschillende schepen (zie Accommodaties). In de agenda staat de naam van het schip waarop de reis is ingepland. MAVI Travel kan dit wijzigen vanwege technische of logistieke redenen.

Accommodaties

Kugu 1

Kugu 1 is een sfeervol 12-persoonsschip van het type ‘gulet’. Kugu (spreek uit Koehoe) betekent zwaan. Dit schip is met 24 meter het kleinste schip in de vloot, maar beschikt wel over zes comfortabele tweepersoonshutten, allemaal met eigen badkamer. De Kugu 1 heeft een knus achterdek, een ruime salon met twee zitjes en een groot zonnedek met ligbedden voor alle passagiers. Kugu 1 heeft een generator, airconditioning, een ijsmachine en WiFi aan boord. Het schip heeft een warme authentieke sfeer, iedereen die aan boord stapt voelt zich direct thuis op de Kugu 1.

Fotoalbum

Vanaf 0 euro

Prijzen

In reissom inbegrepen

Retourvlucht Amsterdam-Bodrum met Corendon
Transfer vliegveld-haven retour
5 overnachtingen aan boord van het schip met bemanning in 2-persoonshutten met douche en toilet
Ontbijt, lunch en diner (uitgezonderd 1 avond in een restaurant), onbeperkt koffie, thee en mineraalwater, bij lunch en diner overige drankjes (sap, fris, wijn, bier)
Professionele begeleiding door Mariette Sterenberg-Blom sportinstructeur en voedingscoach bij Food to Fit.

Exclusief

Reserveringskosten € 25,- per boeking
Bijdrage reisgarantiefonds GGTO € 15,- per boeking
1 diner in restaurant
Visum voor Turkije
Eventueel ruimbagage vlucht
Tip voor de bemanning