v.a. 0
Reisduur 9 dagen
Blue Cruise met een +
U bevindt zich hier: Home/Turkse kust/Proloog Bodrum Cup

Overzicht

Zeilwedstrijd Sportieve reis Mee op wedstrijdschip Van Istanbul naar Bodrum

Istanbul challenge

NIEUW! In de week voorafgaand aan de Bodrum Cup zeilregatta wordt de Istanbul Challenge georganiseerd. Deze week start in Istanbul en eindigt in Yalikavak. Er worden 4 spannende races tussen de schepen gehouden. De andere dagen vaart u naar de volgende haven. Een bezoek aande Griekse eilanden Lesbos en Samos is inbegrepen. Dit is een unieke zeilweek, deze route wordt zelden gevaren! Zeilervaring is niet nodig, maar wel een sportieve instelling.

Verzorging aan boord

Verblijf aan boord van een schip in een hut met eigen badkamer. De bedden zijn opgemaakt en er zijn handdoeken voor gebruik in de badkamer. De verzorging is beperkt all-inclusive: Ontbijt, eenvoudige lunch en diner (4x), water, koffie, thee, frisdrank, wijn of bier. Houdt u er rekening mee dat de schepen voor deze wedstrijd worden aangepast en het comfort en de service aan boord minder uitgebreid zijn dan op de normale zeilcruiseweken.

Programma

Van Istanbul naar Bodrum
U gaat aan boord op zondag 14 oktober in Istanbul. In de Marina wordt een bootshow gehouden. Maandag is de eerste race. Dinsdag varen over de zee van Marmara naar het eiland met deze naam. Woensdag door de straat van Cannakale naar Babakale. Donderdag oversteek naar het Griekse eiland Lesbos. Vrijdag een race van Lesbos naar Cesme. Zaterdag een race van Cesme naar Samos. Zondag de laatste race van Samos nar Yalikavak. De prijsuitreiking is op maandagavond. U kunt deze week combineren met de week erna Bodrum Cup. Boekt u een terugvlucht dan kunt u het beste op maandag de terugvlucht boeken.
Ook als kortere reis
Deze reis is ook te boeken van zondag 14 oktober tot zaterdag 20 oktober. U stapt dan zaterdagochtend in Cesme af en vliegt vanaf Izmir. Het is eveneens mogelijk om vrijdagavond 19 oktober in Cesme aan boord te gaan en tot maandag 22 oktober te blijven of in combinatie met de week erna de Bodrum Cup. Wij bespreken de mogelijkheden en prijzen graag met u.
Retourvlucht boeken
Bij deze reis zijn de vluchten niet inbegrepen. Neem contact met ons op voor advies over de beste boekingsmogelijkheden. Wij kunnen de transfers van het vliegveld naar de boot en terug voor u verzorgen. De prijs is op aanvraag.

Accommodaties

Grandi

Grandi is -zoals de naam al zegt- een stoer en ruim schip. Dit 26 meter lange schip heeft een capaciteit van 12 personen die gebruik kunnen maken van zes tweepersoonshutten. Alle hutten hebben een eigen badkamer. De hutten hebben een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed. Op het achterdek, het voordek en op de voorplecht zijn heerlijke zit- en ligplekken. Natuurlijk is er ook binnen genoeg leefruimte. Het schip is van alle gemakken voorzien zoals een airconditioning, ijsmachine, generator en WiFi. De Grandi is meervoudig winnaar van de Bodrum Cup zeilregatta en is befaamd in de wijde omtrek van thuishaven Bodrum.

Fotoalbum

Vanaf 0 euro

Prijzen

In reissom inbegrepen

Verblijf aan boord
Ontbijt, eenvoudige lunch, diner (4x) water, koffie, thee, frisdrank, wijn en bier
Deelname aan zeilregatta Istanbul Challenge
Bezoek Lesbos en Samos
Een exclusief Teamvest

Bijkomende kosten

Reserveringskosten € 25,- per boeking
Bijdrage reisgarantiefonds GGTO € 15,- per boeking
4 diners in restaurant
Visum voor Turkije
Heenvlucht Istanbul en terugvlucht Bodrum
Eventueel ruimbagage
Transfers vliegveld-boot v.v. Kan op aanvraag worden verzorgd.
Tip voor de bemanning