v.a. € 50
Reisduur 1 dagen
Blue Cruise met een +
U bevindt zich hier: Home/Turkse kust /Dagtocht Bodrum

Overzicht

Privédagtocht Meezeilen Aquariumbaai Voor 1-4 personen

Dagtocht rond Bodrum

Zeilen voor de kust van Bodrum, voor anker voor de lunch en zwemmen in een baai. Maak een privédagtocht ter afwisseling van uw verblijf in een hotel. Op een authentiek schip waarmee echt wordt gezeild. U helpt de schipper met het hijsen van de zeilen en het navigeren van de boot.

Verzorging aan boord

Het schip is klein, maar van alle gemakken voorzien. Een lunch, koffie of thee, water en softdrinks zijn inbegrepen.

Programma

Beleef Bodrum vanaf het water
Uw privédagtocht begint om 11.00 uur. De schipper ontvangt u aan boord en maakt u wegwijs. Als u de haven uit bent, kunnen de zeilen worden gehesen. U vaart richting Karaada, een eilandje voor de kust van Bodrum. Na een korte zwemstop vaart u verder. Rond 14.00 uur gaat u voor anker in Aquariumbaai. Deze baai is bekend vanwege het heldere water. Na de lunch kunt u zwemmen. Om 17.00 uur komt u terug in de haven.
Voor 1-4 personen
Deze dagtocht is een leuke afwisseling van een verblijf in een hotel. U kunt deze privédagtocht rechtstreeks bij ons boeken, ook als u uw reis bij een andere reisorganisatie hebt geboekt. Het schip biedt plaats aan 1-4 personen.
Het schip
Deze privédagtocht wordt uitgevoerd op ons schip Mavis 1. Dit schip was oorspronkelijk een reddingssloep van een vrachtschip en is omgebouwd tot een schip van het type 'tirhandil'. De romp is van polyester, de kajuit en het dek zijn van hout. Het schip is 8,5 m lang en voorzien van alle gemakken die ook de grote gulets hebben. Natuurlijk is Mavis 1 volledig getuigd om mee te zeilen.

Accommodaties

Mavis 1

Dit zeilschip is van het type 'tirhandil'. Het schip is 8,5 m lang. Aan boord vindt u een kombuis, een hut met 2 slaapplaatsen en een kleine badkamer. Mavis 1 is inclusief schipper te huur voor een privédagtocht met 1-4 personen of voor een meerdaagse tocht met 2 personen (beschikbaarheid en prijs op aanvraag)

Fotoalbum

Vanaf 50 euro

Prijzen

In reissom inbegrepen

Dagtocht (11.00-17.00 uur)
Lunch
Koffie of thee, water, frisdrank
Uitleg zeilen door schipper

Bijkomende kosten

Reserveringskosten € 25,- per boeking