v.a. € 1375
Reisduur 8 dagen
Blue Cruise met een +
U bevindt zich hier: Home/Turkije/Kop-in- de-Wind

Overzicht

Bron van Inspiratie Professionele begeleiding Met Kopindewind.nl Genieten, beleven, ontdekken

Inspiratie zeilreis

Güldeniz Sailing Cruises en Kop in de Wind, inspirerende zeilreizen bieden de unieke mogelijkheid om een ontspannen vakantie in een schitterende omgeving te combineren met een inspiratiereis. Met een ervaren trainer/coach en een afwisselend programma. Iedereen is welkom om mee te gaan: man of vrouw, oud of jong. Als jij jezelf een week echt centraal wilt stellen, je los wilt komen van dagelijkse verplichtingen, meer bij jezelf wilt komen en zin hebt in avontuur dan kijken wij naar je uit.

Verzorging aan boord

Verblijf aan boord van een schip in een hut met eigen badkamer; De verzorging is ultra all-inclusive: Ontbijt, lunch en diner, de hele dag door drankjes (koffie, thee, water, frisdrank, wijn en bier), tussendoor worden snacks en hapjes geserveerd. De hutten worden aan het einde van de dag en voor het slapen gaan gekoeld.

Programma

Unieke ervaring
De reis voert langs prachtige locaties aan de Turkse kust. Meevaren, nieuwe energie en inspiratie vinden, het verleden beleven en de gastvrijheid van de kustbewoners ervaren in het heden. Prachtige natuur, stilte en rust op het water en inspirerende plaatsen. Tijdens de reis worden workshops gegeven waaronder meditatie, creatieve methodes, lichaamswerk en uitwisselingen in de groep. We werken met thema’s als ontmoeting, het roer in eigen hand nemen, de elementen volgen, je eigen koers bepalen. We gaan organisch te werk: zoals weer en wind de route bepalen zullen we ook aansluiten bij wat er gebeurt en ruimte geven aan alles, waar bij deelnemers behoefte aan is. Op die manier is iedere reis een unieke ervaring. Lichtvoetig, ontspannen, maar ook serieus!
Compleet verzorgde Blue Cruise
U vliegt naar Bodrum-Milas Airport en wordt opgehaald door onze transferbus. U kunt vanaf 15.00 uur aan boord. De kapitein heet u welkom aan boord en wijst uw hut. Als iedereen er is zal het schip uitvaren om even later ‘buitengaats’ weer voor anker te gaan. Dan is het tijd voor een welkomstdrankje, zwemmen en als het kan alvast zeilend naar de eerste baai waar het schip voor anker gaat voor de nacht. Na een heerlijk diner aan boord slaapt u in uw hut of onder de sterrenhemel aan dek. Het schip vaart alleen overdag. Ook rond lunchtijd wordt meestal het anker uitgegooid. U kunt dan zwemmen, snorkelen of kanoën. De kok maakt intussen de lunch voor u klaar. ‘s Avonds is het culinair genieten van de Turkse keuken onder het genot van een drankje. De laatste middag en avond brengt u door in de haven van Bodrum. De volgende ochtend na het ontbijt gaat u om 9.30 uur van boord. Het einde van een heerlijke vakantie.
Het schip
De schepen van MAVI Travel onderscheiden zich in kwaliteit en service. De schepen worden intensief onderhouden èn zijn volledig getuigd om mee te zeilen. De bemanning is professioneel en gastvrij. U vindt de schepen onder Accommodaties. De groepsreizen worden afwisselend uitgevoerd op de verschillende schepen. In de agenda staat de naam van het schip waarop de reis is ingepland. MAVI Travel kan dit wijzigen vanwege technische of logistieke redenen.

Accommodaties

Gulden Irmak

De Gülden Irmak is een mooi belijnd schip van het type ‘ketch’. Bij dit type liggen onder het achterdek twee hutten met extra zeezicht. Het is nog fijner wakker worden aan boord als u deze boekt. Dit schip heeft een capaciteit van 16 personen. Er zijn zeven hutten aan boord, allemaal met eigen badkamer. De hutten hebben tweepersoonsbedden. In vier hutten is een extra eenpersoonsbed aangebracht. In de salon is een open keuken en staat een tafel. Het achterdek is royaal en biedt alle ruimte aan de grote eettafel èn een loungeplek. Het voordek is voorzien van een loungebank en zonnebedden voor alle passagiers. Het schip heeft zonnepanelen, maar ook een generator. Daarnaast airconditioning, een ijsmachine en WiFi. Een fijn schip met een romantische naam die vrij vertaald 'rivier van rozen' betekent.

Kugu 1

Kugu 1 is een sfeervol 12-persoonsschip van het type ‘gulet’. Kugu (spreek uit Koehoe) betekent zwaan. Dit schip is met 24 meter het kleinste schip in de vloot, maar beschikt wel over zes comfortabele tweepersoonshutten, allemaal met eigen badkamer. De Kugu 1 heeft een knus achterdek, een ruime salon met twee zitjes en een groot zonnedek met ligbedden voor alle passagiers. Kugu 1 heeft een generator, airconditioning, een ijsmachine en WiFi aan boord. Het schip heeft een warme authentieke sfeer, iedereen die aan boord stapt voelt zich direct thuis op de Kugu 1.

Grandi

Grandi is -zoals de naam al zegt- een stoer en ruim schip. Dit 26 meter lange schip heeft een capaciteit van 12 personen die gebruik kunnen maken van zes tweepersoonshutten. Alle hutten hebben een eigen badkamer. De hutten hebben een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed. Op het achterdek, het voordek en op de voorplecht zijn heerlijke zit- en ligplekken. Natuurlijk is er ook binnen genoeg leefruimte. Het schip is van alle gemakken voorzien zoals een airconditioning, ijsmachine, generator en WiFi. De Grandi is meervoudig winnaar van de Bodrum Cup zeilregatta en is befaamd in de wijde omtrek van thuishaven Bodrum.

Fotoalbum

Vanaf 1375 euro

Prijzen

In reissom inbegrepen

Professionele coaching Edward van Mieghem
Retourvlucht Amsterdam-Bodrum met Corendon
Transfer vliegveld-haven retour
Verblijf aan boord:
Airconditioning (3 uur)
Verzorgingsartikelen in badkamer, voldoende voor een week!
Uitgebreid handdoekenpakket.
Luxe mezzes en vlees- en visgerechten op het menu.
Turkse kwaliteitswijnen.

Bijkomende kosten

Reserveringskosten € 25,- per boeking
Bijdrage reisgarantiefonds GGTO € 15,- per boeking
2 diners in restaurant
Visum voor Turkije
Eventueel ruimbagage vlucht
Excursies
Tip voor de bemanning