Publiciteit

Publiciteit

In woord en beeld

Een Blue Cruise moet je eigenlijk gewoon ervaren. Het gevoel op zee, de ontspanning, de sfeer aan boord, het heerlijke eten en nog veel meer zijn moeilijk te vangen in woorden of beelden. Maar misschien kunnen deze publicaties u overtuigen om de stap te zetten en onze zeilcruise te boeken.

Anna Nooshin aan boord

Anna Nooshin maakte een reisvlog voor Corendon en zeilde in juni 2018 mee op ons 12-persoonsschip Grandi. Bekijk haar reisvlog op YouTube! https://www.youtube.com/watch?v=0tTnZ8wlE28

Laat u meevoeren op een Blue Cruise

Els Kaskens van Reis-idee beveelt MAVI Travel warm aan.
"Mavi Travel is een echt familiebedrijf. De service is ongekend.

De broers Çetin staan letterlijk aan het roer, met heel veel passie en ze geven zelf opleiding en training aan jonge mensen voor het werk aan boord. Hun lokale kennis wordt gecombineerd met het organisatietalent van de Nederlandse partners Ingeborg en Jankees.

Wat ook niet onbelangrijk is: Mavi Travel is een Nederlands bedrijf, dat voldoet aan alle Europese eisen voor reisorganisaties. Dus uw zorgeloze reis begint al bij de boeking."

Het Ibiza van Turkije

"We sluiten de reis af met een zeiltocht met Guldeniz Sailing Cruises. Wat een superaardige crew en wat een fantastische zeilboot waar je met twaalf vrienden een tocht maakt van Bodrum naar de Griekse eilanden. Ingeborg Oostlander runt de rederij met haar Turkse man. Tijdens de cruise ervaar je the best of both worlds! "
Artikel door Yesim Candan in Talkies Lifestyle Magazine, no2, 2018.