U bevindt zich hier: Home/Guletcruise Kroatië

Reizen Guletcruise Kroatië

Meevaren langs de Kroatische kust

In Kroatië werken wij samen met twee families met jarenlange ervaring. U vertrekt vanuit Split of Dubrovnik voor een afwisselende vaarroute langs de kust van Kroatië. Deze schepen zijn alleen voor groepen te huur als privéschip met bemanning. De verzorging aan boord is halfpension, maar er is ook een mogelijkheid voor all-inclusive.

Meevaren op een gulet of schoener

De gulets die in Kroatië varen zijn gebouwd in Turkije en van alle gemakken voorzien. U kunt ook kiezen voor de schoener Elena. Dit schip heeft maar liefst twee dekken. Het is heel geschikt voor enkele families met kinderen, maar bijvoorbeeld ook voor een groep die het varen wil combineren met fietsen. Er is voldoende ruimte om de fietsen mee aan boord te nemen en zo telkens vanaf een ander punt een nieuwe route te verkennen. De schepen varen alleen overdag. In de avond en nacht ligt het schip voor anker in een baai of aan een steiger.

Split

U vertrekt vanaf of nabij Split. Deze stad ligt op een schiereiland in de Adriatische zee. Het heeft een historisch centrum en is een smeltkroes van culturen. Leuk om nog een paar dagen voor of na uw bootvakantie te verblijven. Split ligt op ca. 1700 kilometer van Utrecht. U kunt dus ook per auto reizen naar de opstaphaven. Er is ook een luchthaven. Transavia vliegt meerdere keren per week vanaf Amsterdam of Rotterdam naar Split.