NLDEEN

Zeilreis Griekenland: beleef Griekenland vanaf een prachtig schip!

Ziet u een zeilvakantie in Griekenland wel zitten? Dan bent u bij MAVI Travel aan het juiste adres! Wij van MAVI Travel verzorgen namelijk prachtige blue cruises en zeil cruises. Ver weg van de drukke stranden en het massatoerisme genieten we, samen met u, van het prachtige Turkse of Griekse land. Onze boten zijn geen grote cruiseschepen: het aantal passagiers is 6 tot 12 passagiers, afhankelijk van het schip. 

Zeilreis Griekenland met MAVI Travel

MAVI Travel is GGTO deelnemer, zodat u zeker kunt zijn van uw vakantie en kunt vertrouwen op een solide organisatie die voldoet aan alle strenge eisen die GGTO stelt. Op ons schip wordt dagelijks vers en gezond door onze eigen koks gekookt. Daarnaast beschikt u over een luxe hut met een eigen badkamer en suite. Bij MAVI Travel bent u van alle gemakken voorzien. Zelfs als u slecht ter been bent, is dit bij deze reis geen probleem. U ziet iedere dag iets anders, zonder dat u daarvoor hoeft te lopen. De nachten worden over het algemeen doorgebracht in een baai: ’s avonds een terrasje pakken of dansen in een discotheek is ook mogelijk! Lees hier meer over de zeilcruise.

Vraag meer informatie aan!

Ziet u het all inclusive zeilen Griekenland wel zitten? Boek dan direct of vraag vrijblijvend een offerte aan! Wilt u liever eerst wat meer informatie? Klik dan op de button ‘Meer informatie aanvragen’ of bel ons op 06-23641228. MAVI Travel staat u graag te woord!

Fotoboekje!

Wanneer u ná uw reis een beoordeling geeft op onze pagina bij Zoover ontvangt u van ons een fotoboekje van de BLUE CRUISE als dank.

FOTO-ALBUM

 
 

Meer informatie
aanvragenOf bel ons: 06 2364 1228
 

Volg MAVI Travel online

Skype Me™! Bekijk ons profiel Bekijk ons profiel

 
 
Google+

 

Of bel ons: 06 236 412 28

 


Referenties

"Een cijfer? Voor mij een 10-. En dat minnetje komt alleen door mijn gevoelige rug!"

"Een complete verrassing. Een 5* hotel kan niet opboksen tegen de cruise trip die ik op de boot heb mogen beleven. Ik heb genoten van prachtig Turkije, van de zon en het heerlijke heldere water."

"Slapen op het dek, de boot zachtjes deinend onder je, de prachtige sterrenhemel boven je, en dan wakker worden met de zon op je gezicht....."

Lees meer referenties >