NLDEEN

Zeilen Turkije: beleef Turkije vanaf een prachtig schip!

Lijkt u een zeilreis door Turkije wel wat? Dan bent u op de juiste website belandt. Wij van MAVI Travel verzorgen prachtige blue cruises en zeilcruises. Ver weg van de drukke stranden en het massatoerisme genieten we, samen met u, van het prachtige Turkse of Griekse land. Met onze cruises komt u op plekken waar de gemiddelde toerist niet snel zal vertoeven! MAVI Travel is GGTO deelnemer, want ook u wil zeker zijn van uw vakantie en kunnen vertrouwen op een solide organisatie die voldoet aan alle strenge eisen die GGTO stelt. MAVI Travel: voor uw zeilreis Turkije.

Zeilen Turkije met MAVI Travel

De schepen van MAVI Travel zijn geen grote cruiseschepen: het aantal passagiers is 6 tot 16 passagiers, afhankelijk van het schip. Het gezelschap is klein en wij kunnen u daarom goed van persoonlijke aandacht voorzien. Onze cruises worden daardoor als gezellig en ongedwongen ervaren. Er wordt dagelijks vers en gezond door onze eigen koks gekookt. U beschikt over een luxe hut met een eigen badkamer en suite. U bent tijdens onze reis van alle gemakken voorzien! De nachten worden over het algemeen doorgebracht in een baai: ’s avonds een terrasje pakken of dansen in een discotheek is mogelijk! Bent u slecht ter been? Dat is bij deze reis geen enkel probleem! U ziet namelijk iedere dag iets anders, zonder dat u daarvoor hoeft te lopen.

De voordelen van een zeilreis van MAVI Travel

Er zijn natuurlijk genoeg redenen te bedenken om mee te gaan met een onvergetelijke Blue Cruise bootreis van MAVI travel. Maar wij hebben de belangrijkste redenen voor u op een rijtje gezet:

  • Ontmoet nieuwe mensen;
  • Beleef andere culturen;
  • Zeil mee langs de Mediterrane kust in de azuurblauwe zee;
  • Zwem in de mooiste baaien;
  • Bezoek oude vissersdorpjes;
  • Geniet van de romantische kleine havens;
  • Dagelijks door de kok vers bereide maaltijden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Ziet u een zeilvakantie Turkije wel zitten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of boek direct. Wilt u liever eerst meer informatie? Klik dan op de button ‘Meer informatie aanvragen’ of bel ons op 06-23641228. Wij staan u graag te woord!

Fotoboekje!

Wanneer u ná uw reis een beoordeling geeft op onze pagina bij Zoover ontvangt u van ons een fotoboekje van de BLUE CRUISE als dank.

FOTO-ALBUM

 
 

Meer informatie
aanvragenOf bel ons: 06 2364 1228
 

Volg MAVI Travel online

Skype Me™! Bekijk ons profiel Bekijk ons profiel

 
 
Google+

 

Of bel ons: 06 236 412 28

 


Referenties

"Een cijfer? Voor mij een 10-. En dat minnetje komt alleen door mijn gevoelige rug!"

"Een complete verrassing. Een 5* hotel kan niet opboksen tegen de cruise trip die ik op de boot heb mogen beleven. Ik heb genoten van prachtig Turkije, van de zon en het heerlijke heldere water."

"Slapen op het dek, de boot zachtjes deinend onder je, de prachtige sterrenhemel boven je, en dan wakker worden met de zon op je gezicht....."

Lees meer referenties >