NLDEEN

Vaarvakantie Blue Cruise, uw droomvakantie op een prachtige Gület

Ook zo'n zin in zon, zee, zomer…? Maar dan weg van drukke stranden en overvolle toeristische plaatsen? Dan zit u bij mavitravel aan het goede adres!

Kies dan voor een onvergetelijke vaarvakantie op de Blue Cruise van MAVI Travel! Ontmoet nieuwe mensen en beleef andere culturen.

Zeil met ons mee langs de Mediterrane kust, van baai naar baai, over een azuurblauwe zee, en geef u over aan de overweldigende natuurpracht. Zwem in de mooiste baaien, bezoek oude vissersdorpjes en geniet van romantische kleine havens.

Wij hebben prachtige Blue Cruises in ons programma, die u beslist laten watertanden.

Uw vaarvakantie op onze Blue Cruise wordt onvergetelijk

Met MAVI Travel beleeft u Turkije of Griekenland vanaf een prachtig schip, het paradepaardje van de Turkse kust! Voorzien van alle gemakken, zoals een comfortabele hut met eigen badkamer en suite.

Blue Cruise

Een vaarvakantie op de Blue Cruise brengt u naar de mooiste kustplaatsjes: u bezoekt paradijselijke plekken, die voor de gemiddelde vakantieganger onbereikbaar zijn. Vanaf het moment dat u aan boord stapt zult u voelen dat u iets bijzonders gaat beleven!

Geniet alleen of samen met familie of vrienden van een magische vaarvakantie op de Blue Cruise.

Onze trefwoorden: zorgeloos, informeel, ongecompliceerd en vooral: Genieten!

Een gemoedelijke sfeer tijdens uw vaarvakantie op de Blue Cruise

U zult ontdekken dat onze kapitein een zeer bedreven schipper is en een fantastische gastheer. Vanaf het moment dat u aan boord stapt zorgt hij er voor dat u zich op uw vaarvakantie op onze Blue Cruise thuis voelt en een gevoel van 'onwerkelijkheid' neemt bezit van u. De kapitein zal er samen met zijn bemanning alles aan doen om uw vaarvakantie op de Blue Cruise onvergetelijk te maken.

MAVI Travel is met haar Blue Cruise onderscheidend door kleinschaligheid en persoonlijke aandacht. De kwaliteit van onze diensten en service is uitzonderlijk hoog!

Bent u benieuwd naar de kosten en mogelijkheden van een vaarvakantie op een Blue Cruise? Vul het formulier in en ontvang informatie op maat! De prijzen zijn all-in, geen verrassingen achteraf. 

Fotoboekje!

Wanneer u ná uw reis een beoordeling geeft op onze pagina bij Zoover ontvangt u van ons een fotoboekje van de BLUE CRUISE als dank.

FOTO-ALBUM

 
 

Meer informatie
aanvragenOf bel ons: 06 2364 1228
 

Volg MAVI Travel online

Skype Me™! Bekijk ons profiel Bekijk ons profiel

 
 
Google+

 

Of bel ons: 06 236 412 28

 


Referenties

"Een cijfer? Voor mij een 10-. En dat minnetje komt alleen door mijn gevoelige rug!"

"Een complete verrassing. Een 5* hotel kan niet opboksen tegen de cruise trip die ik op de boot heb mogen beleven. Ik heb genoten van prachtig Turkije, van de zon en het heerlijke heldere water."

"Slapen op het dek, de boot zachtjes deinend onder je, de prachtige sterrenhemel boven je, en dan wakker worden met de zon op je gezicht....."

Lees meer referenties >