NLDEEN

Single cruise, jouw droomvakantie op een prachtige Gület

Heb je zin in zon, zee en zomer? Maar dan weg van drukke stranden en overvolle toeristische plaatsen?

Kies dan voor een onvergetelijke Single cruise van MAVI Travel! Andere culturen beleven en andere mensen ontmoeten. Zeil met ons mee langs de Mediterrane kust, van baai naar baai, over een azuurblauwe zee, en geef je over aan de overweldigende natuurpracht. Zwem in één van de mooiste baaien, bezoek oude vissersdorpjes en geniet samen met jouw partner van de romantische havens.

Wij hebben onder meer prachtige cruises voor singles in ons programma, die je beslist laat watertanden. 

Een Single cruise om niet te vergeten

Met MAVI Travel beleef je Turkije of Griekenland vanaf een prachtige boot, het paradepaardje van de Turkse kust! Deze schitterende boot is voorzien van alle gemakken, zoals een comfortabele hut met eigen badkamer en suite.

Blue Cruise

Onze Single cruise brengt je naar de prachtigste kustplaatsjes: je bezoekt paradijselijke plekken, die voor de gemiddelde vakantieganger onbereikbaar zijn. Vanaf het moment dat je aan boord stapt zal je het gevoel hebben dat je een bijzondere ervaring tegemoet gaat!

Lekker genieten van een magische Single cruise.

Onze trefwoorden: zorgeloos, informeel, ongecompliceerd en vooral: Genieten!

Een gemoedelijke sfeer op jouw Single cruise

Je zult ontdekken dat onze kapitein een zeer bedreven schipper is en een fantastische gastheer. Vanaf het moment dat je aan boord stapt zorgt hij er voor dat jij je op jouw gemak zult voelen. Hij zal er samen met zijn bemanning alles aan doen om uw vakantie op de Blue Cruise onvergetelijk te maken.

MAVI Travel is met haar Single cruise onderscheidend door kleinschaligheid en persoonlijke aandacht.

Wil je meer weten over de kosten en mogelijkheden van jouw Single cruise? Vul het formulier in en ontvang informatie op maat. De prijzen zijn all-in, geen verrassingen achteraf. De kwaliteit van onze diensten en service is uitzonderlijk hoog!

Fotoboekje!

Wanneer u ná uw reis een beoordeling geeft op onze pagina bij Zoover ontvangt u van ons een fotoboekje van de BLUE CRUISE als dank.

FOTO-ALBUM

 
 

Meer informatie
aanvragenOf bel ons: 06 2364 1228
 

Volg MAVI Travel online

Skype Me™! Bekijk ons profiel Bekijk ons profiel

 
 
Google+

 

Of bel ons: 06 236 412 28

 


Referenties

"Een cijfer? Voor mij een 10-. En dat minnetje komt alleen door mijn gevoelige rug!"

"Een complete verrassing. Een 5* hotel kan niet opboksen tegen de cruise trip die ik op de boot heb mogen beleven. Ik heb genoten van prachtig Turkije, van de zon en het heerlijke heldere water."

"Slapen op het dek, de boot zachtjes deinend onder je, de prachtige sterrenhemel boven je, en dan wakker worden met de zon op je gezicht....."

Lees meer referenties >