NLDEEN

De Gulet

Een gulet is een traditionele houten jacht met 2 masten. Gulets werden oorspronkelijk gebouwd als vissersboot. De klassieke Gulet heeft een afgerond achterdek en ligt laag in het water. Er wordt momenteel veel gevaren met een Ketç, een Schoener, deze heeft een recht achterdek en daardoor meer ruimte voor de hutten.

Het voordeel van een Gulet is de mogelijkheid om de meer afgelegen, kleinere en soms verlaten baaien, grotten en eilanden te bezoeken, wat niet mogelijk is met een cruiseschip. Ontdek op deze manier een verborgen Turkije, ongelooflijk mooi, en ongekend bij de gemiddelde vakantieganger.

Een Gulet is niet te vergelijken met een cruiseschip of een hotel. Er is geen overbodige luxe, echter alle comfort is aanwezig.  

Deinend op het ritme van de zee krijgt u de kans om te genieten van de natuur, zon en het mooie kustlandschap. MAVI Travel kan schepen van 6 t/m 16 personen boeken (4 t/m 8 hutten). Kennis van de boot en zee is niet nodig. De bemanning is zeer ervaren en 100% correct en betrouwbaar. Ze blijven discreet op de achtergrond. Ze zijn altijd in voor een praatje of een gezellige avond samen, mocht u dit wensen.

U hoeft niets te doen aan boord. Maar als u het leuk vindt mag u uiteraard een handje meehelpen. 

Er is op de boten voldoende schaduw. Voor de echte zonaanbidders is er ruimte genoeg om te zonnen. Door het aangename klimaat aan de Griekse en Turkse kust worden er vanaf april tot en met eind oktober cruises gemaakt. Op de boot is er meestal een aangename zeebries en is de warmte beduidend prettiger dan aan land.

Zo worden Gulets gebouwd:

 

10-persoonsboot!

Vanaf 2017 varen wij met de Naos 2.
5 Hutten met ieder 2-p-bed en badkamer met douchecabine.

Klik hier voor technische gegevens

Meer informatie
aanvragenOf bel ons: 06 2364 1228
 

  


Volg MAVI Travel online

Skype Me™! Bekijk ons profiel Bekijk ons profiel

 
 
Google+