NLDEEN

PLEZIER VERZEKERD

Vakantie is belangrijk. Je moet er onbekommerd van genieten. Daarom zijn er reisverzekeringen. Een annuleringsverzekering voor wanneer je niet kunt vertrekken of plotseling naar huis moet terugkeren en reisverzekeringen voor dekking van schade.

Je hebt gekozen voor de Europeesche, dé specialist in reis- en recreatieverzekeringen.

Annuleringsverzekering

Vrijwel iedere ervaren reiziger sluit bij de reis een annuleringsverzekering af. Bij ‘last minute’ boekingen gebeurt dit minder. Toch is het verstandig om ook dan een verzekering af te sluiten. Deze dekt namelijk niet alleen de annuleringskosten als je jouw reis moet uitstellen of annuleren, maar ook bij het afbreken van de reis worden de niet gebruikte reisdagen vergoed. En er is een vergoeding bij vertrek- of aankomstvertraging.

De standaard dekking kun je uitbreiden met de module ‘Waarnemer’. Een waarnemer is iemand die bijvoorbeeld jouw taken waarneemt tijdens jouw vakantie, maar ook een verzorger van jouw huis, huisdieren of planten. Daarnaast is ook maatwerk mogelijk, waardoor eigenlijk alle specifieke redenen om te moeten annuleren, kunnen worden verzekerd.

De Reisverzekering

Iedereen die op vakantie gaat wil eigenlijk maar één ding: honderd procent vakantieplezier. Dat kan met de reisverzekering van de Europeesche. Een verzekering op maat, waarbij je bij pech, ongeval of calamiteit altijd kunt rekenen op snelle, professionele hulp van de Europeesche Hulplijn, wereldwijd.

De Europeesche Hulplijn

De hulplijn staat dag en nacht voor je klaar. De medewerkers kunnen je met medisch advies ter zijde staan en kennen de weg naar de juiste artsen of ziekenhuizen in jouw vakantieomgeving. Ook voor hulp bij pech of ongeval staat de Europeesche Hulplijn je vakkundig te woord.

De basisdekking vormt het uitgangspunt van de verzekering en omvat de onderdelen: Personenhulpverlening, Bagage, Buitengewone kosten, Telecommunicatiekosten en Schade logiesverblijven.

Natuurlijk kun je de basisdekking uitbreiden met zaken die voor je ook belangrijk zijn. Je betaalt uiteraard alleen voor de uitbreiding die je kiest. De reisverzekering kent de volgende uitbreidingen: Geneeskundige kosten, Ongevallen, Rechtsbijstand, Geld, Hulp & Huur Vervoermiddel, (Winter)sport, Extra Sportuitrusting. Wil je de meest complete reisverzekering? Kies dan voor de Topdekking.

Topdekking

De Topdekking kent hogere verzekerde bedragen én ook nog eens 2 jaar nieuwwaarde voor bagage. Geneeskundige kosten voor huisdieren zijn ook verzekerd.

Sport of spel: basis of uitbreiding?

In de basisdekking is bijna iedere sport standaard verzekerd wanneer deze tijdens de vakantie incidenteel wordt beoefend. Langlaufen, duiken, schaatsen en sleeën door kinderen tot 14 jaar zijn altijd verzekerd.

Kortom: Plezier verzekerd met de verzekeringen van de Europeesche, dé specialist in reis- en recreatieverzekeringen.

Daarom zijn wij de beste keus!

U ziet wellicht door de bomen het bos niet meer.
Wij hebben het makkelijk gemaakt; klik hieronder voor een overzicht.
Geen vergelijk met andere aanbieders; onze service is niet vergelijkbaar!!!

Daarom zijn wij voor u de beste keus!

Meer informatie
aanvragenOf bel ons: 06 2364 1228
 

Reisverzekering Annuleringsverzekering Offerte aanvragen

  

Volg MAVI Travel online

Skype Me™! Bekijk ons profiel Bekijk ons profiel

 
 
Google+

PLAATS UW MOOISTE FOTO EN WIN!

Plaats uw mooiste vakantiefoto op Facebook en maak kans op een cadeaubon van € 25.
Vraag uw vrienden om deze foto te 'liken'  (vind-ik-leuk-knop) en de foto met de meeste stemmen wint.

Als u vervolgens MAVI op Facebook 'leuk vindt' of  'al leuk vond' stuurt u een mail naar info@mavitravel.nl met code JBHrl en uw naam en als u in die maand de meeste likes hebt, ontvangt een cadeaubon van € 25.