NLDEEN

Hoyran Wedre guesthouse 

  • Een zeer speciale plek voor mensen die van rust houden
  • Het eten is er uitstekend en de uitbaters méér dan vriendelijk
  • Deze mooie plek is niet met woorden te beschrijven en de website doet Hoyran Wedre geen eer aan daar het moeilijk in foto’s of woorden te vatten is
  • Gastvrouw en gastheer spreken uitstekend Duits en Engels
  • Internationale gasten

Hoyran Wedre is niet in woorden te beschrijven, de rust die u hier ervaart is zo bijzonder dat men hierdoor de 1e dag met stomheid geslagen is. Hoyran Wedre ligt in het dorpje Hoyran aan de voet van het Taurus gebergte op 500m boven zeeniveau. U heeft hier een prachtig uitzicht over de Middellandse zee en het eiland Kekova.

Bekijk hier een VIDEO van Hoyran Wedre

De gasthuizen zijn omringd door aromatische planten zoals tijm, oregano, salie en olijvenbomen, vijgen- amandel en johannesbroodbomen.

De gasthuizen zijn zo gebouwd dat ieder huis totale privacy heeft, je hoort hier geen auto’s, wel hoor je vogels die fluiten, kippen die scharrelen, zie je vlinders, grazende schapen en geiten.

De gasthuizen zijn gebouwd naast oude eikenbomen en van de lokale stenen die daar worden aangetroffen. De binnenmuren zijn met een speciaal procedé van aarde, stro en pleister gemaakt zoals de traditionele huizen in deze regio. Hierdoor kunnen de muren ademen en zijn de kamers koel in de zomer en warm in de winter. Er is airco aanwezig echter niet nodig.

Alle kamers zijn smaakvol ingericht met handgemaakte antieke kasten, atieke bedden en hebben alle een open haard.

De gerechten zijn zeer smaakvol en worden apart en mooi opgediend. Er wordt gebruik gemaakt van lokale verse producten zoals olijfolie, geitenkaas, melk van het dorp, zelfgemaakte confiture, yoghurt, druivensiroop en honing. De olijven die je eet zijn zelf geplukt en ingemaakt. Fruit en groenten worden vers uit de tuin gehaald! Uw eitje is vers van de kip.

Aktiviteiten:Zwemmen, wandelen, fietsen, tafeltennis, tuinieren en schaken op een levensgroot in de tuin gemaakt schaakbord.

Bekijk hier de beoordelingen van Hoyran Wedre op Tripadvisor

Kamertype L/O 2 pers. L/O 1 prsn. Extra bed
       

Prijzen zijn per kamer/huis, niet per persoon!
 

 

Wilt u langer dan 1 week?


1 week BLUE CRUISE 
1 week HOTEL LOGIES&ONTBIJT
Inclusief TRANSFER en RETOURVLUCHT

Vanaf € 1.500 PP

 

Meer informatie
aanvragenOf bel ons: 06 2364 1228
 

  

Volg MAVI Travel online

Skype Me™! Bekijk ons profiel Bekijk ons profiel

 
 
Google+