NLDEEN

Bodrum

Bodrum ligt op een schiereiland in de Egeïsche zee. De haven en het centrum liggen rondom twee baaien, met in het midden het grote kasteel van de kruisvaarders uit 1400. Bodrum ontstond al rond 1000 voor Christus en heette toen Halikarnassos. In de oudheid werd Halikarnossos al bekend door het grafmonument voor koning Mausolos, het mausoleum. Destijds was dit één van de zeven wereldwonderen. Tegenwoordig is Bodrum een aantrekkelijke stad met een levendig centrum.

ALS WIJ UW WENSEN WETEN DAN KUNNEN WIJ EEN GOEDE ACCOMMODATIE AANBEVELEN. VRAAG HIER GERUST NAAR.

 

Boetiekhotels die wij persoonlijk hebben geselecteerd en voor u kunnen reserveren:

  • El Vino Hotel&Suites: Sfeervol hotel met ruime kamers. De kamers zijn erg stijlvol en comfortabel. Het hotel heeft een klein zwembad en leuke loungeplekken. Het uitzicht is spectaculair.
  • Hotel Artunc: Klein familiehotel op een rustige plek in hartje Bodrum. Het hotel is kort geleden verbouwd. 
  • Su Hotel: Populair hotel gebouwd in traditionele Bodrumstijl. De kamers zijn in losse husjes rondom het zwembad gegroepeerd. Er is een gezellige bar.
  • Seckin Konaklar: Aan het einde van de boulevard met tal van leuke restaurants en cafés. Op loopafstand van onze schepen in Bodrum. Ideaal om voor of na de cruise te overnachten.
  • Emelpension: In Güzelcamli bij Kusadasi en Efese wordt dit pension gerund door een Nederlands stel. Het pension ligt in een prachtige tuin. Een mooie plek om voor of na de cruise een aantal dagen of een week te verblijven en meer van het binnenland te gaan zien.

 

Wilt u langer dan 1 week?


1 week BLUE CRUISE 
1 week HOTEL LOGIES&ONTBIJT
Inclusief TRANSFER en RETOURVLUCHT

Vanaf € 1.500 PP

 

Meer informatie
aanvragenOf bel ons: 06 2364 1228
 

  

Volg MAVI Travel online

Skype Me™! Bekijk ons profiel Bekijk ons profiel

 
 
Google+