NLDEEN

Cruise voor de jeugd; 

Reis voor families of alleenreizende ouder met kinderen.

Voor ouders en kinderen is dit de ideale reis! U kunt heerlijk ontspannen en optimaal van uw kinderen genieten die veel lol hebben! Zowel de ouders als de kinderen zijn altijd zeer enthousiast over deze reizen en praten er thuis nog lang over na.

Deze cruises zijn gereserveerd voor families en 1-ouder-gezinnen met kinderen. U kunt zo op een ontspannen manier nieuwe mensen leren kennen en de kinderen hebben plezier met de overige kinderen aan boord. Met goedkeuring krijgt de jeugd zo'n 2 maanden voor vertrek van ons elkaars Facebook-adres en leren ze elkaar al een beetje kennen.

Ver weg van de drukke stranden en het massatoerisme gaan wij genieten van het prachtige Turkse land, we komen op plekken waar de gemiddelde toerist niet snel zal vertoeven. We nodigen u en uw kinderen van harte uit op onze traditionele Gület, hiermee varen we een van de mooiste kustroutes die de Middellandse Zee te bieden heeft.

We kunnen zwemmen, snorkelen, vissen, Suppen en kanoën in de mooie azuurblauwe baaien en we bezoeken authentieke vissersdorpjes! Dit wordt een onvergetelijke droomvakantie voor u en uw kinderen!

Heerlijk 8 dagen lang optimaal ontspannen, op één van beste schepen van de Turkse kust.
Op de vakantiebeoordelingssite Zoover wordt deze zeer hoog beoordeeld. Kwaliteit gegarandeerd! 

Elke dag beleven we een ander avontuur, terwijl we de nachten al dobberend in een van de schilderachtige haventjes of baaitjes doorbrengen. De kapitein en zijn bemanning weten precies hoe ze de allermooiste plekjes moeten bereiken en die zullen we dan ook altijd bezoeken. Maar natuurlijk staat het overgrote deel van de dag in het teken van relaxen, lekker zwemmen en het overheerlijke eten. Voor diegene die het leuk vinden is de matroos altijd bereid om je wegwijs te maken in het snorkelen. Zodoende kunt u genieten van een prachtige onderwater wereld waar u helemaal versteld van zult staan.

Daarnaast zijn er nog allerlei optionele excursies, zoals een wellnessdag of een leuke wandel/klauter tocht. Ook heeft u in de haventjes vaak de mogelijkheid om met een ervaren instructeur te gaan duiken. In de baaien is het mogelijk om diverse watersporten uit te oefenen, zoals een ritje op de banaan of de Ringo achter een speedboot aan. Kijk tijdens het varen ook goed om je heen, want er is zomaar kans dat een groep dolfijnen met ons mee zwemt!

De bemanning regelt de hele tocht voor u, u hoeft dan ook helemaal niks te doen of te bedenken! Maar het is natuurlijk altijd mogelijk om als een echte piraat de kapitein een handje te helpen! Daarnaast slapen we als echte zeerotten elke dag op het schip; dat kan in de hut of heel avontuurlijk aan dek!

We krijgen elke dag een uitgebreid ontbijt, lunch en avondmaal. ’s Middags krijgen we tevens nog een kopje Turkse thee met koekjes of cake of zelf gebakken taart, en dat alles op de traditionele Turkse wijze klaargemaakt!

Fotoboekje!

Wanneer u ná uw reis een beoordeling geeft op onze pagina bij Zoover ontvangt u van ons een fotoboekje van de BLUE CRUISE als dank.

FOTO-ALBUM

 
 

Meer informatie
aanvragenOf bel ons: 06 2364 1228
 

  

Volg MAVI Travel online

Skype Me™! Bekijk ons profiel Bekijk ons profiel

 
 
Google+

WIN EEN WAARDEBON VAN € 25

HOE? Stuur uw mooiste vakantiefoto op, dit kan rechts boven op deze pagina.
Wij publiceren deze foto's op Facebook en de foto met de meeste 'likes' wint.
Vraag uw vrienden en kennissen op uw foto te stemmen.

Je kan per maand maximaal 3 foto's insturen.
Je kan per persoon en per reis 2 waardebonen indienen.

Veel succes!