NLDEEN

Route Fethiye - Rhodos - Seskli - Symi - Fethiye

Op aanvraag

        

Dag 1
Transfer vanaf Dalaman airport naar de haven van Fethiye (ongeveer 55 minuten). De kapitein en zijn bemanning ontvangen u aan boord met een welkomstcocktail en geven u de benodigde informatie voor de tijd dat u aan boord zult zijn. U kunt vandaag op eigen gelegenheid het mooie, bruisende en charmante Fethiye bezoeken en/of een verwenmiddag in een SPA Wellnesscenter beleven. Deze avond en nacht verblijft u op de boot in of nabij de haven van Fethiye.

Dag 2
Na het ontbijt gaan we richting de 12 eilanden in de golf tussen Göcek en Fethiye. Na de lunch varen we verder naar de Aga Limani baai. Hier kunnen we een wandeling maken van plm.20 minuten en zien we onderweg o.a. een piepklein huisje in 'the middle of nowhere'. De vrouw des huizes bakt zelf broden en verkoopt dit iedere ochtend vers aan de boten.

Dag 3
's Ochtends na het ontbijt varen we richting het Griekse eiland Rhodos. Daar aangekomen heeft u de gelegenheid de middeleeuwse stad te ontdekken, looptijd van de boot naar het centrum nog geen minuut. De kleine steegjes, winkeltjes en terrasjes zijn leuk om te bezoeken en het geheel straalt een relaxte sfeer uit. Avondeten en overnachting aan boord in de haven van Rhodos.

Dag 4
Vandaag gaan we bij voldoende belangstelling met een jeep Rhodos verkennen. Zo proef je het echte Griekse leven op het platteland en in de kleine dorpjes. Wij brengen een bezoek aan de Vlindervallei waar je een wandeling kan maken van plm. 1km. Je ziet hier vele duizenden vlinders. Wij vervolgen onze tocht door kleine dorpjes en over onverharde wegen door het mooie landschap en stoppen onderweg voor de lunch. Daarna rijden we verder naar Lindos, een schitterend dorp gelegen tussen een prachtige pittoreske baai en een antieke acropolis. Je kan er een bezoek brengen aan de middeleeuwse burcht (te voet of per ezel) en daarna een frisse duik nemen en gezellig wat drinken aan het mooie zandstrand. Wij zijn in de vooravond terug op de boot en overnachten in de haven van Rhodos.

Dag 5
Na het ontbijt varen we naar het eilandje Seskli voor de kust van Symi waar we kunnen zwemmen. 's Avonds kan je deze kant van het eiland gaan verkennen en je kan genieten van de mooi verlichte molen, kerk en klooster van Panortimis.

Dag 6
Het prachtige eiland Symi is een lust voor fotografen, je heb volop de tijd om de aparte plekjes op de gevoelige plaat vast te leggen. Na het middageten en een uurtje zwemmen varen we naar de andere kant van het eiland, naar het plaatsje Symi. Dit dorpje is tegen een berg op gebouwd. Grote trappen verbinden de lagere en hoge gedeelten van Symi met elkaar. Er zijn veel kleine steegjes en oude ruïnes. De authenticiteit van het eiland is goed bewaard gebleven. Overnachten doen we in de haven van Symi zodat je 's avonds kan genieten van de sfeer van dit mooie plaatsje.

Dag 7
Vandaag vertrekken we richting Turkije en na de lunch en een zwemstop varen we naar Fethiye waar we 's avonds met z'n allen een bezoek brengen aan de vismarkt en hier in een van de talrijke restaurantjes kunnen genieten van al het vers dat er gevangen is, of voor de niet-visliefhebber een andere maaltijd. Wanneer ja van gamba's houdt móet je deze hier proeven, beter is er niet! Je kan daarna nog uitgaan in de talrijke bars die Fethiye rijk is of vertoeven op een rustig terrasje aan de haven.

Dag 8
Het einde van een prachtige week nadert en het is tijd om met mooie herinneringen huiswaarts te gaan. Na afscheid te hebben genomen van uw medepassagiers en van de crew haalt de transfer bus u op en brengt u naar de luchthaven of naar uw hotel.

 


Bij het begin en tijdens uw reis wordt u geïnformeerd over de vaarroute door de kapitein. Het is nooit mogelijk de exacte route van de cruise te geven omdat dit mede afhankelijk is van de stroming en de wind. Beslissingen over de wijziging van de route worden altijd door de kapitein genomen.


 

 

Overige data nog te bepalen, en op aanvraag bij yachtcharter (huur gehele boot)
Overige data nog te bepalen, en op aanvraag bij yachtcharter (huur gehele boot)

Fotoboekje!

Wanneer u ná uw reis een beoordeling geeft op onze pagina bij Zoover ontvangt u van ons een fotoboekje van de BLUE CRUISE als dank.

FOTO-ALBUM

 
 

Meer informatie
aanvragenOf bel ons: 06 2364 1228
 

  

Volg MAVI Travel online

Skype Me™! Bekijk ons profiel Bekijk ons profiel

 
 
Google+

WIN EEN WAARDEBON VAN € 25

HOE? Stuur uw mooiste vakantiefoto op, dit kan rechts boven op deze pagina.
Wij publiceren deze foto's op Facebook en de foto met de meeste 'likes' wint.
Vraag uw vrienden en kennissen op uw foto te stemmen.

Je kan per maand maximaal 3 foto's insturen.
Je kan per persoon en per reis 2 waardebonen indienen.

Veel succes!