NLDEEN

Route Fethiye - Ölüdeniz - 12 eilanden - Göcek - Fethiye

Op aanvraag

 

 

Dag 1
Transfer vanaf Dalaman airport naar de haven van Fethiye (ongeveer 55 minuten). De kapitein en zijn bemanning ontvangen u aan boord met een welkomstcocktail en geeft u de benodigde informatie voor de tijd dat u aan boord zult zijn. U kunt vandaag op eigen gelegenheid het mooie, bruisende en charmante Fethiye bezoeken of u laten verwennen in een SPA wellnesscentrum. Deze avond en nacht verblijft u op de boot in of nabij de haven van Fethiye.

Dag 2
We zetten koers naar Ölüdeniz. Ölüdeniz staat bekend om zijn fraaie stranden met parelwit zand, hier is de film Blue Lagoon met Brooke Shields opgenomen. U kunt hier zonnen, zwemmen, snorkelen en relaxen tot het middageten geserveerd wordt. Ook kunt u hier paragliden of parasailen. We varen verder naar Butterfly Valley en hebben grote kans dat er op dit gedeelte dolfijnen met ons mee zwemmen. Houdt uw camera gereed als u deze prachtige ervaring vast wil leggen. Wij varen naar St.Nicolaaseiland gelegen in Gemiler-baai waar er volop de mogelijkheid is aan watersport deel te nemen; denk aan waterskiën, jetski, ringovaren of een ritje op de banaan.

Dag 3
We zetten koers richting de 12 eilanden en wij stoppen om u een duik te laten nemen, te zwemmen, te snorkelen of te luieren. Na de lunch varen we naar de natuurlijke haven van Aga, waar wij een wandeling over het eiland kunnen maken. We varen verder naar Samanlik-bay, dit eiland is bedekt met rode aarde. U kunt naar het eiland zwemmen of u gaat met onze kleine boot mee. Vergeet niet wat sla of brood mee te nemen want er zijn veel konijntjes en hazen op dit eiland en ze eten uit uw hand.

Dag 4
We komen vandaag aan in de prachtige 12-eilanden-wereld. Er zijn hier talrijke baaien en hier staat altijd wind. We varen naar Tersane-eiland, u ziet in de verte talrijke kleine zeilboten en er is een prachtige kustlijn met hoge bergen. Hierna varen we naar de resten van het Cleopatra-bad, u kunt hier al snorkelend eeuwenoude pilaren onder water zien. De toenmalige inwoners hebben dit badhuis gebouwd voor Cleopatra en zij heeft hier graag gebruik van gemaakt. Tea-time in Summer-harbor en overnachten in een van de mooie baaien.

Dag 5
We varen naar Göcek, hier is de mogelijkheid om een excursie naar de modderbaden van Dalyan en de antieke stad Taurus te maken. Excursie: We varen 1,5 uur met een klein bootje tussen het riet en zien hoogst waarschijnlijk reuzen-schildpadden die door de plaatselijke bevolking worden gevoerd, onderweg ziet u in de rotsen uitgehouwen Lycische koningsgraven. Daarna gaan we jong worden in het modderbad en afsluitend in een gezond medicinaal zwavelbad. De lunch is in Dalyan. ’s Avonds eten wij of op de boot of in het plaatsje Göcek bij de jachthaven.

Dag 6
We gaan verder naar de Bedri Rami baai die in de volksmond zo genoemd wordt omdat deze schilder (Bedri Rami) hier in 1974 een prachtige rotstekening heeft gemaakt. We kunnen hier een kleine wandeling naar diverse rots graven maken.

Dag 7
Tegen de middag komen we terug in Fethiye waar u (optioneel) een excursie naar Saklikent en Tlos of Xanthos kan maken.

Dag 8
Er kan nog een bezoekje aan de kapper gebracht worden (manicuren, pedicuren, etc. -dit is in Turkije erg goed en goedkoop-) en dan is het tijd om afscheid te nemen en met mooie herinneringen huiswaarts te gaan. De transfer bus haalt u op en brengt u naar de luchthaven of naar uw hotel.

Bij het begin en tijdens uw reis wordt u geïnformeerd over de vaarroute door de kapitein. Het is nooit mogelijk de exacte route van de cruise te geven omdat dit mede afhankelijk is van de stroming en de wind. Beslissingen over de wijziging van de route worden altijd door de kapitein genomen.

 

Fotoboekje!

Wanneer u ná uw reis een beoordeling geeft op onze pagina bij Zoover ontvangt u van ons een fotoboekje van de BLUE CRUISE als dank.

FOTO-ALBUM

 
 

Meer informatie
aanvragenOf bel ons: 06 2364 1228
 

  

Volg MAVI Travel online

Skype Me™! Bekijk ons profiel Bekijk ons profiel

 
 
Google+

WIN EEN WAARDEBON VAN € 25

HOE? Stuur uw mooiste vakantiefoto op, dit kan rechts boven op deze pagina.
Wij publiceren deze foto's op Facebook en de foto met de meeste 'likes' wint.
Vraag uw vrienden en kennissen op uw foto te stemmen.

Je kan per maand maximaal 3 foto's insturen.
Je kan per persoon en per reis 2 waardebonen indienen.

Veel succes!