NLDEEN

Cruise Griekse eilanden, een onvergetelijke tijd op een prachtig schip!

Ver weg van de drukke stranden en het massatoerisme: u komt op plekken waar de gemiddelde toerist niet snel zal komen! U vaart met het paradepaardje van de Griekse kust! Ons schip is voorzien van comfortabele hutten, waterski's, kano's en beschikt uiteraard over een eigen speedboot. Geniet van alle luxe en een prachtige uitzichten. Vaar langs de Griekse eilanden over een helderblauwe zee en maak kennis met nieuwe mensen. U beleeft nieuwe culturen, zwemt in de mooiste baaien en ontdekt authentieke dorpjes. Ook een leuke wandeling, shoppen, paragliden, watersport, feesten of heerlijk uitrusten behoort tot de mogelijkheden. Denkt u dat u deze vakantie ooit zult vergeten? 

Cruise Griekse eilanden: een zorgeloze vakantie!

Geniet met uw gezin, uw vrienden of met andere alleenreizenden van een onvergetelijke Blue Cruise langs de Griekse eilanden. Wij vinden het belangrijk dat u een zorgeloze vakantie op onze cruise beleeft. De sfeer op onze cruise is informeel en gezellig.

Blue Cruise

Een warm welkom op onze Blue Cruise (Griekse eilanden)

Onze kapitein is een fantastische gastheer naast zijn unieke schipperservaring. Hij zal er samen met zijn bemanning alles aan doen om u uw vakantie nooit te laten vergeten. De chef verwent u elke dag met bijzondere en verrassende gerechten. De scheepsmaten tonen een service die wij in Nederland absoluut niet gewend zijn. De bemanning is in vaste dienst, zij weten wat bijzonder is. Kom aan boord en laat u meevoeren op een onvergetelijke cruise.

Nieuwsgierig naar de kosten en mogelijkheden van uw Blue Cruise langs de Griekse eilanden? Vul het formulier in en wij sturen u een informatiepakket op maat!

Fotoboekje!

Wanneer u ná uw reis een beoordeling geeft op onze pagina bij Zoover ontvangt u van ons een fotoboekje van de BLUE CRUISE als dank.

FOTO-ALBUM

 
 

Meer informatie
aanvragenOf bel ons: 06 2364 1228
 

Volg MAVI Travel online

Skype Me™! Bekijk ons profiel Bekijk ons profiel

 
 
Google+

 

Of bel ons: 06 236 412 28

 


Referenties

"Een cijfer? Voor mij een 10-. En dat minnetje komt alleen door mijn gevoelige rug!"

"Een complete verrassing. Een 5* hotel kan niet opboksen tegen de cruise trip die ik op de boot heb mogen beleven. Ik heb genoten van prachtig Turkije, van de zon en het heerlijke heldere water."

"Slapen op het dek, de boot zachtjes deinend onder je, de prachtige sterrenhemel boven je, en dan wakker worden met de zon op je gezicht....."

Lees meer referenties >