NLDEEN

Bootreis, online te reserveren

Zoekt u een bootreis en wilt u genieten van zon, zee en zomer? Weg van drukke stranden en toeristische plekken, iets compleet anders? Dan bent u bij MAVI Travel aan het goede adres!

Onze unieke bootreis laat u kennismaken met nieuwe mensen en culturen. Tijdens deze bootreis zeilt u met ons mee langs de Mediterrane kust. U zwemt in de mooiste baaien en ontdekt authentieke dorpjes.

Heeft u zin in een leuke wandeling, een Turkse hamam met massage, shoppen, paragliden, watersport, feesten of heerlijk uitrusten? Dit kan allemaal tijdens deze mooie bootreis.

Bootreis online, een fantastische vakantie op een fantastische boot

Als u onze bootreis online boekt, beleeft u Turkije of Griekenland op een geheel andere manier. Onze boot is het paradepaardje van de Mediterrane kust! Deze boot is o.a. voorzien van comfortabele hutten, waterski's en beschikt uiteraard over een eigen speedboot.

Blue Cruise

Tijdens uw bootreis ziet u de meest pittoreske kustplaatsjes. Bovendien bezoekt u paradijselijke plekken die voor de gemiddelde vakantieganger onbereikbaar zijn.

Vanaf het moment dat u bij ons aan boord stapt beleeft u een reis die u nooit meer zult vergeten.

Genieten van gastvrijheid op een geweldige boot!

U zult ontdekken dat onze kapitein een zeer bedreven schipper is en een fantastische gastheer. Hij zal er samen met zijn bemanning alles aan doen om uw bootreis onvergetelijk te maken. De chef verwent u dagelijks met verrassende gerechten en de scheepsmaten tonen een service die wij in Nederland zo vaak missen.  De bemanning is in vaste dienst en daardoor goed ingespeeld op uw specifieke wensen.

Kom aan boord en laat u meevoeren op een onvergetelijke vakantie.

Boek onze bootreis online!

Bent u nieuwsgierig naar de kosten en de mogelijkheden van onze Blue Cruise? Vul het formulier voor de bootreis online in, dan sturen wij u alle informatie!

Fotoboekje!

Wanneer u ná uw reis een beoordeling geeft op onze pagina bij Zoover ontvangt u van ons een fotoboekje van de BLUE CRUISE als dank.

FOTO-ALBUM

 
 

Meer informatie
aanvragenOf bel ons: 06 2364 1228
 

Volg MAVI Travel online

Skype Me™! Bekijk ons profiel Bekijk ons profiel

 
 
Google+

 

Of bel ons: 06 236 412 28

 


Referenties

"Een cijfer? Voor mij een 10-. En dat minnetje komt alleen door mijn gevoelige rug!"

"Een complete verrassing. Een 5* hotel kan niet opboksen tegen de cruise trip die ik op de boot heb mogen beleven. Ik heb genoten van prachtig Turkije, van de zon en het heerlijke heldere water."

"Slapen op het dek, de boot zachtjes deinend onder je, de prachtige sterrenhemel boven je, en dan wakker worden met de zon op je gezicht....."

Lees meer referenties >