NLDEEN

Blue Cruises, een droomvakantie op een prachtige Gület

Ook zo'n zin in zon, zee, zomer…? Maar dan weg van drukke stranden en overvolle toeristische plaatsen? Kies dan voor een van onze onvergetelijke Blue Cruises! Ontmoet nieuwe mensen en beleef andere culturen.

Vaar met ons mee langs de Mediterrane kust, van baai naar baai, over een zuurblauwe zee, en geef u over aan de overweldigende natuurpracht. Zwem in de mooiste baaien, bezoek oude vissersdorpjes en geniet van romantische kleine havens.

Wij hebben prachtige Blue Cruises in ons programma, die u beslist laten watertanden.

Blue Cruises zijn onvergetelijk

Met MAVI Travel beleeft u Turkije of Griekenland vanaf een prachtige boot, het paradepaardje van de Turkse kust! Voorzien van alle gemakken, zoals een comfortabele hut met eigen badkamer en suite.

Blue Cruise

Onze Blue Cruises brengen u naar de mooiste kustplaatsjes: u bezoekt paradijselijke plekken, die voor een gemiddelde vakantieganger onbereikbaar zijn. Vanaf het moment dat u aan boord stapt voelt u dat u iets bijzonders gaat beleven!

Geniet alleen of samen met familie of vrienden van onze magische Blue Cruises.

Onze trefwoorden: zorgeloos, informeel, ongecompliceerd en vooral: Genieten!

Een gemoedelijke sfeer op onze Blue Cruises

U zult ontdekken dat onze kapitein een zeer bedreven schipper is en een fantastische gastheer. Vanaf het moment dat u aan boord stapt zorgt hij er voor dat u zich op de Blue Cruise thuis voelt en een gevoel van 'onwerkelijkheid' neemt bezit van u. Hij zal er samen met zijn bemanning alles aan doen om uw vakantie op een van onze Blue Cruises onvergetelijk te maken.

MAVI Travel is met haar Blue Cruises onderscheidend door kleinschaligheid en persoonlijke aandacht.

Bent u benieuwd naar de kosten en mogelijkheden van een van onze Blue Cruises? Vul het formulier in en ontvang informatie op maat. De prijzen zijn all-in, geen verrassingen achteraf. De kwaliteit van onze diensten en service is uitzonderlijk hoog!

Fotoboekje!

Wanneer u ná uw reis een beoordeling geeft op onze pagina bij Zoover ontvangt u van ons een fotoboekje van de BLUE CRUISE als dank.

FOTO-ALBUM

 
 

Meer informatie
aanvragenOf bel ons: 06 2364 1228
 

Volg MAVI Travel online

Skype Me™! Bekijk ons profiel Bekijk ons profiel

 
 
Google+

 

Of bel ons: 06 236 412 28

 


Referenties

"Een cijfer? Voor mij een 10-. En dat minnetje komt alleen door mijn gevoelige rug!"

"Een complete verrassing. Een 5* hotel kan niet opboksen tegen de cruise trip die ik op de boot heb mogen beleven. Ik heb genoten van prachtig Turkije, van de zon en het heerlijke heldere water."

"Slapen op het dek, de boot zachtjes deinend onder je, de prachtige sterrenhemel boven je, en dan wakker worden met de zon op je gezicht....."

Lees meer referenties >