NLDEEN

Blue Cruise Turkije, online boeken bij MAVI Travel

Geniet met uw gezin, uw vrienden of met overige alleenreizenden van een onvergetelijke Blue Cruise Turkije. Onze luxe boot is van alle gemakken voorzien. Iedere hut heeft een eigen badkamer en suite. De sfeer tijdens uw Blue Cruise Turkije is gemoedelijk en gezellig. MAVI Travel vindt het belangrijk dat u zorgeloos geniet! De paradijselijke plekken die u onderweg bezoekt zijn voor de gemiddelde vakantieganger onbereikbaar.

Blue Cruise

Een heerlijke dag

Neem 's ochtends een verfrissende duik in het glasheldere water van de Middellandse Zee om vervolgens aan uw luilekkerdag te beginnen met een smakelijk ontbijt aan dek. Iedere dag is er ruimschoots de tijd om in een fantastisch mooie baai te zwemmen, te snorkelen, met de kano op pad te gaan, etc. Wanneer de boot over de Middellandse Zee vaart voelt u de zachte zeewind langs uw huid. Het prachtige uitzicht en de schitterende natuur is zo adembenemend dat u zich de enige passagier waant.

Bij de heldere Turkse sterrennacht is het fosforescerende water bijzonder om te zien. Wanneer u ’s avonds met uw hand door het water gaat ontstaan er lichtgevende cirkels en de waterdruppels lijken op kleine sterretjes. Ook in het donker zwemmen is een ongelofelijke ervaring tijdens uw Blue Cruise Turkije.

Blue Cruise Turkije, online uw droomreis boeken!

Op de Blue Cruise Turkije bent u in het gezelschap van een kleine groep gelijkgestemde vakantiegangers. Zo leert u snel onbevangen nieuwe mensen kennen.
Onze kapitein is een gastvrije en ervaren schipper, die er ­samen met zijn bemanning alles aan doet om uw Blue Cruise Turkije onvergetelijk te maken. Wanneer u aan boord stapt, voelt u zich gelijk welkom!
Kom aan boord en laat u meevoeren op een onvergetelijke vakantie.

Bent u nieuwsgierig naar de kosten en de mogelijkheden van onze Blue Cruise Turkije online? Vul het formulier voor de Blue Cruise Turkije online in, dan sturen wij u alle informatie!

Fotoboekje!

Wanneer u ná uw reis een beoordeling geeft op onze pagina bij Zoover ontvangt u van ons een fotoboekje van de BLUE CRUISE als dank.

FOTO-ALBUM

 
 

Meer informatie
aanvragenOf bel ons: 06 2364 1228
 

Volg MAVI Travel online

Skype Me™! Bekijk ons profiel Bekijk ons profiel

 
 
Google+

 

Of bel ons: 06 236 412 28

 


Referenties

"Een cijfer? Voor mij een 10-. En dat minnetje komt alleen door mijn gevoelige rug!"

"Een complete verrassing. Een 5* hotel kan niet opboksen tegen de cruise trip die ik op de boot heb mogen beleven. Ik heb genoten van prachtig Turkije, van de zon en het heerlijke heldere water."

"Slapen op het dek, de boot zachtjes deinend onder je, de prachtige sterrenhemel boven je, en dan wakker worden met de zon op je gezicht....."

Lees meer referenties >