NLDEEN

Blue Cruise Kekova, uw droomvakantie op een prachtige Gület

Ook zo'n zin in zon, zee, zomer…? Maar dan weg van drukke stranden en overvolle toeristische plaatsen?

Kies dan voor een onvergetelijke Blue Cruise van MAVI Travel! Specifiek op zoek naar een Blue Cruise bij het Turkse Kekova? U bent bij ons op het juist adres. 

Vaar met ons mee langs de Mediterrane kust, van baai naar baai, over een azuurblauwe zee, en geef u over aan de overweldigende pracht die de natuur kent. Zwem in de mooiste baaien, bezoek oude vissersdorpjes en geniet van romantische kleine havens. U gaat een onvergetelijke reis tegemoet. 

Uw Blue Cruise Kekova wordt onvergetelijk

Met MAVI Travel beleeft u Turkije of Griekenland vanaf een prachtig schip, het paradepaardje van de Turkse kust! Voorzien van alle gemakken, zoals een comfortabele hut met eigen badkamer en suite, waterski's, kano's, eigen speedboot etc. U ontmoet nieuwe mensen, leert nieuwe culturen kennen en zult ongekend genieten van alles wat u mee gaat maken. 

Blue Cruise

Onze Blue Cruise brengt u naar de mooiste kustplaatsjes zoals Kekova: u bezoekt paradijselijke plekken, die voor de gemiddelde vakantieganger onbereikbaar zijn. Vanaf het moment dat u aan boord stapt zult u voelen dat u iets bijzonders gaat beleven!

Onze trefwoorden: zorgeloos, informeel, ongecompliceerd en vooral: Genieten!

Een gemoedelijke sfeer op uw Blue Cruise Kekova

U zult ontdekken dat onze kapitein een zeer bedreven schipper is en een fantastische gastheer. Vanaf uw eerste stap aan boord zorgt onze kapitein dat u zich helemaal thuis voelt en een gevoel van 'onwerkelijkheid' neemt bezit van u. Hij zal er samen met zijn bemanning alles aan doen om uw vakantie onvergetelijk te maken.

MAVI Travel is met haar Blue Cruise Kekova onderscheidend door kleinschaligheid en persoonlijke aandacht. De kwaliteit van onze diensten en service is uitzonderlijk hoog!

Informatiepakket over een Blue Cruise Kekova?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de prijzen van een Blue Cruise Kekova? Vul het formulier in en ontvang op korte termijn informatie op maat. De prijzen zijn all-in, u krijgt geen verrassingen achteraf. Onze Blue Cruise Kekova laat u beslist watertanden... 

Fotoboekje!

Wanneer u ná uw reis een beoordeling geeft op onze pagina bij Zoover ontvangt u van ons een fotoboekje van de BLUE CRUISE als dank.

FOTO-ALBUM

 
 

Meer informatie
aanvragenOf bel ons: 06 2364 1228
 

Volg MAVI Travel online

Skype Me™! Bekijk ons profiel Bekijk ons profiel

 
 
Google+

 

Of bel ons: 06 236 412 28

 


Referenties

"Een cijfer? Voor mij een 10-. En dat minnetje komt alleen door mijn gevoelige rug!"

"Een complete verrassing. Een 5* hotel kan niet opboksen tegen de cruise trip die ik op de boot heb mogen beleven. Ik heb genoten van prachtig Turkije, van de zon en het heerlijke heldere water."

"Slapen op het dek, de boot zachtjes deinend onder je, de prachtige sterrenhemel boven je, en dan wakker worden met de zon op je gezicht....."

Lees meer referenties >