NLDEEN

Blue Cruise Griekse eilanden, een onvergetelijke tijd op een prachtig schip!

Ver weg van de drukke stranden en het massatoerisme: u komt op plekken waar de gemiddelde toerist niet snel zal vertoeven! U vaart met het paradepaardje van de Griekse kust! Ons schip is voorzien van comfortabele hutten.

Geniet van een luxe Blue Cruise en vaar langs de Griekse eilanden over een helderblauwe zee. Geniet van een prachtig uitzicht, maak kennis met nieuwe mensen en beleef andere culturen. U zwemt in de mooiste baaien en ontdekt authentieke dorpjes. Heeft u zin in een leuke wandeling, shoppen, paragliden, watersport, feesten of heerlijk uitrusten? Dit kan allemaal tijdens deze mooie reis.

Blue Cruise Griekse eilanden: een zorgeloze vakantie!

Geniet met uw gezin, uw vrienden of met andere alleenreizenden van een onvergetelijke Blue Cruise langs de Griekse eilanden. Wij vinden het belangrijk dat u een zorgeloze vakantie op onze cruise beleeft. De sfeer op onze cruise is informeel en gezellig.

Blue Cruise

Een warm welkom op onze Blue Cruise (Griekse eilanden)

U zult ontdekken dat onze kapitein een zeer bedreven schipper is en een fantastische gastheer. Hij zal er samen met zijn bemanning alles aan doen om u uw vakantie nooit te laten vergeten. De chef verwent u elke dag met bijzondere en verrassende gerechten. De scheepsmaten tonen een service die wij in Nederland regelmatig missen. De bemanning is in vaste dienst en daardoor goed ingespeeld op uw specifieke en persoonlijke wensen. Daarnaast weten zij wat bijzonder is. Kom aan boord en laat u meevoeren op een onvergetelijke vakantie.

Nieuwsgierig naar de kosten en mogelijkheden van uw Blue Cruise langs de Griekse eilanden? Vul het formulier in en wij sturen u een informatiepakket op maat!

Fotoboekje!

Wanneer u ná uw reis een beoordeling geeft op onze pagina bij Zoover ontvangt u van ons een fotoboekje van de BLUE CRUISE als dank.

FOTO-ALBUM

 
 

Meer informatie
aanvragenOf bel ons: 06 2364 1228
 

Volg MAVI Travel online

Skype Me™! Bekijk ons profiel Bekijk ons profiel

 
 
Google+

 

Of bel ons: 06 236 412 28

 


Referenties

"Een cijfer? Voor mij een 10-. En dat minnetje komt alleen door mijn gevoelige rug!"

"Een complete verrassing. Een 5* hotel kan niet opboksen tegen de cruise trip die ik op de boot heb mogen beleven. Ik heb genoten van prachtig Turkije, van de zon en het heerlijke heldere water."

"Slapen op het dek, de boot zachtjes deinend onder je, de prachtige sterrenhemel boven je, en dan wakker worden met de zon op je gezicht....."

Lees meer referenties >