NLDEEN

Blue Cruise Griekenland, zeilen op een prachtige boot!

Ver weg van de drukke stranden en het massatoerisme gaat u genieten van het prachtige Griekenland. U komt op plekken waar de gemiddelde toerist niet snel zal vertoeven! U vaart met ons MAVI Luxe Zeiljacht, het paradepaardje van de Mediterrane kust! De boot is o.a. voorzien van comfortabele hutten met badkamer en suite en helemaal getuigd om te kunnen zeilen.

Geniet met MAVI Travel van een luxe Blue Cruise Griekenland en vaar langs de Griekse kust over een helderblauwe zee. Geniet van een prachtig uitzicht, maak kennis met nieuwe mensen en beleef andere culturen.

Onze unieke Blue Cruise Griekenland laat u kennismaken met nieuwe mensen en culturen. Tijdens de bootreis vaart u met ons langs de Mediterrane kust. U zwemt in de mooiste baaien en ontdekt authentieke dorpjes. Heeft u zin in een leuke wandeling, shoppen, paragliden, watersport, feesten of heerlijk uitrusten? Dit kan allemaal tijdens deze mooie bootreis.

Blue Cruise Griekenland: een onvergetelijke vakantie!

Geniet met uw gezin, uw vrienden of met andere alleenreizenden van een onvergetelijke Blue Cruise langs de Griekse kust. MAVI Travel vindt het belangrijk dat u een zorgeloze vakantie op onze boot beleeft. De sfeer op onze boot is informeel en gezellig.

Blue Cruise

Een warm welkom op onze Blue Cruise Griekenland

U zult ontdekken dat onze kapitein een zeer bedreven schipper is en een fantastische gastheer. Hij zal er, samen met zijn bemanning, alles aan doen om uw bootreis onvergetelijk te maken. De chef verwent u dagelijks met verrassende gerechten en de scheepsmaten tonen een service die wij in Nederland zo vaak missen. De bemanning is in vaste dienst en daardoor goed ingespeeld op uw specifieke wensen. Kom aan boord en laat u meevoeren op een onvergetelijke vakantie.

Nieuwsgierig naar de kosten en mogelijkheden van uw Blue Cruise in Griekenland? Vul het formulier in en wij sturen u informatie op maat!

Fotoboekje!

Wanneer u ná uw reis een beoordeling geeft op onze pagina bij Zoover ontvangt u van ons een fotoboekje van de BLUE CRUISE als dank.

FOTO-ALBUM

 
 

Meer informatie
aanvragenOf bel ons: 06 2364 1228
 

Volg MAVI Travel online

Skype Me™! Bekijk ons profiel Bekijk ons profiel

 
 
Google+

 

Of bel ons: 06 236 412 28

 


Referenties

"Een cijfer? Voor mij een 10-. En dat minnetje komt alleen door mijn gevoelige rug!"

"Een complete verrassing. Een 5* hotel kan niet opboksen tegen de cruise trip die ik op de boot heb mogen beleven. Ik heb genoten van prachtig Turkije, van de zon en het heerlijke heldere water."

"Slapen op het dek, de boot zachtjes deinend onder je, de prachtige sterrenhemel boven je, en dan wakker worden met de zon op je gezicht....."

Lees meer referenties >