NLDEEN

Een Blue Cruise bootreis, uw droomvakantie op een prachtige Gület

Ook al zo'n zin in zon, zee, zomer…? Maar dan weg van drukke stranden en overvolle toeristische plaatsen? Bij MAVI Travel ben je aan het juiste adres. Een onvergetelijke Blue Cruise bootreis van MAVI Travel:

  • Ontmoet nieuwe mensen
  • Beleef andere culturen
  • Zeil met ons mee langs de Mediterrane kust
  • Azuurblauwe zee
  • Geef u over aan de overweldigende natuurpracht
  • Zwem in de mooiste baaien
  • Bezoek oude vissersdorpjes
  • Geniet van romantische kleine havens.

Een onvergetelijke Blue Cruise bootreis

Met MAVI Travel beleeft u Turkije of Griekenland vanaf een prachtig schip, het paradepaardje van de Turkse kust! Voorzien van alle gemakken, zoals een comfortabele hut met eigen badkamer en suite.

Blue Cruise

Onze Blue Cruise bootreis brengt u naar de mooiste kustplaatsjes: u bezoekt paradijselijke plekken, die voor de gemiddelde vakantieganger onbereikbaar zijn.

Vanaf het moment dat u aan boord stapt zult u voelen dat u iets bijzonders gaat beleven!

Onze trefwoorden: zorgeloos, informeel, ongecompliceerd en vooral: Genieten!

Een gemoedelijke sfeer op uw Blue Cruise bootreis

Onze kapitein is een zeer bedreven schipper en een fantastische gastheer. Vanaf het moment dat u aan boord stapt, zorgt hij dat u zich direct thuis voelt op de Blue Cruise bootreis. Een gevoel van 'ontwerkelijkheid' neemt bezit van u. Samen met zijn bemanning zorgt hij dat uw bootreis met de Blue Cruise onvergetelijk wordt. 

MAVI Travel is met haar Blue Cruise bootreis onderscheidend door kleinschaligheid en persoonlijke aandacht. De kwaliteit van onze diensten en service is uitzonderlijk hoog!

Vraag een informatiepakket over onze Blue Cruise bootreis aan

Bent u benieuwd naar de kosten en mogelijkheden van een Blue Cruise bootreis? Vul het formulier in en ontvang een informatiepakket op maat. De prijzen zijn all-in, geen verrassingen achteraf. 

Fotoboekje!

Wanneer u ná uw reis een beoordeling geeft op onze pagina bij Zoover ontvangt u van ons een fotoboekje van de BLUE CRUISE als dank.

FOTO-ALBUM

 
 

Meer informatie
aanvragenOf bel ons: 06 2364 1228
 

Volg MAVI Travel online

Skype Me™! Bekijk ons profiel Bekijk ons profiel

 
 
Google+

 

Of bel ons: 06 236 412 28

 


Referenties

"Een cijfer? Voor mij een 10-. En dat minnetje komt alleen door mijn gevoelige rug!"

"Een complete verrassing. Een 5* hotel kan niet opboksen tegen de cruise trip die ik op de boot heb mogen beleven. Ik heb genoten van prachtig Turkije, van de zon en het heerlijke heldere water."

"Slapen op het dek, de boot zachtjes deinend onder je, de prachtige sterrenhemel boven je, en dan wakker worden met de zon op je gezicht....."

Lees meer referenties >