NLDEEN

Blue Cruise Bodrum

Optimaal genieten op een prachtig schip!

Genieten van een prachtige zeilende Blue Cruise Bodrum, weg van de drukke stranden en het massatoerisme, u komt op plekken waar de gemiddelde toerist niet snel zal vertoeven! U vaart met het paradepaardje van de Mediterrane kust! 

Optimaal genieten met MAVI Travel van een Luxe Blue Cruise Bodrum en vaar o.a. langs de kust van Bodrum over een helderblauwe zee. Genieten van het mooie uitzicht, andere culturen beleven en kennis maken met nieuwe mensen.

Onze unieke Blue Cruise Bodrum laat u kennismaken met nieuwe mensen en culturen. Tijdens deze zeilreis vaart u met ons langs de Mediterrane kust. U zwemt in de mooiste baaien en ontdekt authentieke dorpjes. Heeft u zin in een leuke wandeling, een Turkse hamam met massage, shoppen, paragliden, watersport, feesten of heerlijk uitrusten? Tijdens de zeilreis is dit allemaal mogelijk.

Blue Cruise Bodrum: genieten van een zorgeloze vakantie!

Lekker genieten met uw gezin, uw vrienden of met andere alleenreizenden van een onvergetelijke Blue Cruise langs de Bodrumse kust. MAVI Travel vindt het belangrijk dat u een zorgeloze vakantie op onze boot beleeft. De sfeer op onze boot is informeel en erg gezellig.

Blue Cruise

Een warm welkom op onze Blue Cruise Bodrum

U zult ontdekken dat onze kapitein een zeer bedreven schipper is en een fantastische gastheer. Samen met zijn bemanning gaat hij er alles aan doen om u tijdens de bootreis een onvergetelijke reis te bezorgen. De chef verwent u dagelijks met verrassende gerechten en de scheepsmaten tonen een service die wij in Nederland zo vaak missen.  De bemanning is in vaste dienst en daardoor goed ingespeeld op uw specifieke wensen. Kom aan boord en laat u meevoeren op een onvergetelijke vakantie.

Heeft u interesse en ben u benieuwd naar de kosten en mogelijkheden van uw Blue Cruise Bodrum? Vul het formulier in en wij sturen u informatie op maat!

Fotoboekje!

Wanneer u ná uw reis een beoordeling geeft op onze pagina bij Zoover ontvangt u van ons een fotoboekje van de BLUE CRUISE als dank.

FOTO-ALBUM

 
 

Meer informatie
aanvragenOf bel ons: 06 2364 1228
 

Volg MAVI Travel online

Skype Me™! Bekijk ons profiel Bekijk ons profiel

 
 
Google+

 

Of bel ons: 06 236 412 28

 


Referenties

"Een cijfer? Voor mij een 10-. En dat minnetje komt alleen door mijn gevoelige rug!"

"Een complete verrassing. Een 5* hotel kan niet opboksen tegen de cruise trip die ik op de boot heb mogen beleven. Ik heb genoten van prachtig Turkije, van de zon en het heerlijke heldere water."

"Slapen op het dek, de boot zachtjes deinend onder je, de prachtige sterrenhemel boven je, en dan wakker worden met de zon op je gezicht....."

Lees meer referenties >