NLDEEN

Blue Cruise, jouw droomvakantie op een prachtige Gulet

Ook zo'n zin in zon, zee, zomer…? Maar dan weg van drukke stranden en overvolle toeristische plaatsen?

Kies dan voor een onvergetelijke Blue Cruise of luxe Zeilreis van MAVI Travel! Ontmoet nieuwe mensen en beleef andere culturen.Vaar met ons mee langs de Mediterrane kust, van baai naar baai, over een azuurblauwe zee, en geef je over aan de overweldigende natuurpracht. Zwem in de mooiste baaien, bezoek oude vissersdorpjes en geniet van romantische kleine havens.

Wij hebben prachtige Blue Cruises en Luxe Zeilreizen in ons programma, die je beslist laten watertanden.

Uw Blue Cruise of Luxe Zeilreis wordt onvergetelijk

Met MAVI Travel beleef je Turkije of Griekenland vanaf een prachtige boot, een van de paradepaardjes van de Turkse kust! Voorzien van alle gemakken, zoals een comfortabele hut met eigen badkamer en suite, eigen speedboot, waterski's etc.

Blue Cruise

Onze Blue Cruise breng je naar de mooiste kustplaatsjes: je bezoekt paradijselijke plekken, die voor de gemiddelde vakantieganger onbereikbaar zijn. Vanaf het moment dat je aan boord stapt zal je voelen dat je iets bijzonders gaat beleven!

Geniet alleen of samen met familie of vrienden van een magische Blue Cruise.

Onze trefwoorden: zorgeloos, informeel, ongecompliceerd en vooral: Genieten!

Een gemoedelijke sfeer op uw Blue Cruise

Je zal ontdekken dat onze kapitein een zeer bedreven schipper is en een fantastische gastheer. Vanaf het moment dat je aan boord stapt zorgt hij er voor dat jij je thuis voelt en een gevoel van 'onwerkelijkheid' neemt bezit van je. Hij zal er samen met zijn bemanning alles aan doen om jouw vakantie op de Blue Cruise onvergetelijk te maken.

MAVI Travel is met haar Blue Cruise onderscheidend door kleinschaligheid en persoonlijke aandacht.

Ben je benieuwd naar de kosten en mogelijkheden van uw Blue Cruise? Vul het formulier in en ontvang informatie op maat. De prijzen op onze luxe zeilreis zijn all-inclusive, geen verrassingen achteraf. De kwaliteit van onze diensten en service is uitzonderlijk hoog!

Fotoboekje!

Wanneer u ná uw reis een beoordeling geeft op onze pagina bij Zoover ontvangt u van ons een fotoboekje van de BLUE CRUISE als dank.

FOTO-ALBUM

 
 

Meer informatie
aanvragenOf bel ons: 06 2364 1228
 

Volg MAVI Travel online

Skype Me™! Bekijk ons profiel Bekijk ons profiel

 
 
Google+

 

Of bel ons: 06 236 412 28

 


Referenties

"Een cijfer? Voor mij een 10-. En dat minnetje komt alleen door mijn gevoelige rug!"

"Een complete verrassing. Een 5* hotel kan niet opboksen tegen de cruise trip die ik op de boot heb mogen beleven. Ik heb genoten van prachtig Turkije, van de zon en het heerlijke heldere water."

"Slapen op het dek, de boot zachtjes deinend onder je, de prachtige sterrenhemel boven je, en dan wakker worden met de zon op je gezicht....."

Lees meer referenties >